Nieuws - s.v. Siveo '60

Sponsors

Nieuws

Benefietwedstrijd op de Beemd!

29 mei 16:30  Het nieuwe voetbalseizoen start met een benefietwedstrijd op De Beemd⚽! De Veteranen en Veterinnen spelen op VRIJDAGAVOND 15 SEPTEMBER een wedstrijd (welke, wordt vervolgd door een avondvullend programma). Zet deze datum dus in je agenda! De opbrengst van deze benefietavond wordt gebruikt voor het verduurzamen van ons complex. Kortom, het belooft een mooie en gezellige avond te worden!meer »

Aanmeldingen Stratenvoetbal 24 juni 2023

27 mei 12:15  Er zijn al veel aanmeldingen binnen voor het Stratenvoetbal op 24 juni 2023. Het gaat zeker weer een leuke happening worden met voor de jeugd ook penaltyschieten, springkussen, schminken en een attentie mede namens hoofdsponsor Bolton. En in de middag uiteraard een gezellig Après Stratenvoetbal met BBQ en DJ Johan. Als je alsnog wilt aanmelden voor het stratenvoetbal dan kan dat ook nog rechtstreeks via stratenvoetbal@siveo.nl meer »

Matig Siveo verliest bij Wds: 2-0

26 mei 10:30  Siveo heeft het seizoen bij Wds op een teleurstellende wijze afgesloten. De geel-blauwen starten nog heel aardig maar gaandeweg bleek Wds duidelijk met meer inspiratie de duels in te gaan. De Driebruggenaren moesten ook wel om nog enige kans te houden om rechtstreekse degradatie te voorkomen. Na afloop bleek hen de verdiende 2-0 zege ook niet te baten. meer »

Siveo wint opnieuw van Linschoten: 3-2

21 mei 11:45  Met de nodige moeite heeft Siveo opnieuw Linschoten kunnen verslaan. Na een flitsende start en een snelle 3-0 voorsprong kwamen de wit-roden nog knap terug. Maar Siveo bleef moeizaam overeind en daardoor verzekerden de geel-blauwen zich ook voor volgend seizoen van een plek in de 4e klasse. meer »

Gert van der Wel en Johan de Jong winnen Siveoklaverjassen

15 mei 9:15  Er waren vrijdagavond op de Beemd hoge scores bij het klaverjassen. Zo kwamen Gert en Alida de Jong tot een ronde van 2536 punten. Toch kwamen zij in de eindrangschikking 10 punten tekort op het winnende duo Gert van der Wel en Johan de Jong (5468). Ook Henk van Amerongen en Hans Overkamp overschreden nog de 5000-grens en pakten de 3e prijs..

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!