Sponsors

Nieuws

Heel Siveo weer aan de bal met Six to Six toernooi

20 juni 15:45  Vrijdagavond heeft Rutte gemeld dat vrijwel alle Coronabeperkingen vanaf 26 juni verdwijnen. Wat een opluchting, alleen de 1,5 m blijft voorlopig nog intact. Het heeft ons meteen aan het denken gezet wat we voor de vakantie nog kunnen organiseren. Het gebruikelijke Stratenvoetbal is een stap te ver (zowel qua organisatie als 1,5 m beperking). Maar we kunnen iets vergelijkbaars doen op zaterdag 3 juli. In de ochtenduren (vanaf ca 9.30 uur) kunnen we gemengde jeugdteams samenstellen (6 t/m 13 jaar) in een toernooivorm, met dan weer de voorrondes om de penaltybokaal (en de finale in de middag). Ook vriendjes zijn welkom als ze geen lid zijn. Vervolgens willen we voor de middag (vanaf ca 13.30 uur) op eenzelfde wijze gemengde seniorenteams samenstellen, in ieder team spelers uit 1, 2 enz, dames … t/m JO14. Uiteraard willen we ook de mogelijkheid bieden vanaf 18.00 uur de EK-kwartfinales (met evt Oranje) te volgen met inachtneming van de 1,5 m regel. De inschrijvingen lopen via de leiders. Zij zullen jullie benaderen om mee te doen. We hopen op een grote deelname, zodat echt heel Siveo weer aan de bal is met Six to Six! Dick van den Hoeven stratenvoetbal@siveo.nl

Genieten van heerlijk jeugdpotje op de Beemd !

19 juni 18:30  Wat maakten de jongens en meisjes van de JO10 er op de Beemd weer een heerlijk voetbalpotje van. Er mocht nog geen publiek bijkomen en er mag ook al geen stand worden bijgehouden. Als de vliegende reporter het echter goed heeft bijgehouden verklappen we dat Siveo en Cabauw beiden 5x het doel troffen. Fijn toch dat ouders en andere kennissen volgende week weer helemaal welkom zijn. Want dit wil je toch niet missen.

Steeds meer activiteiten op de Beemd

13 juni 11:00  In het zicht van de verder afnemende Coronabeperkingen nemen de activiteiten op de Beemd ook weer toe. De jeugd was weer volop actief in de strijd om de Regiocup. Siveo JO12 en JO13 ontvingen gerenommeerde tegenstanders en moesten dan ook buigen tegen ARC en Argon. Geen schande ! Ook de selectieteams kwamen in actie, maar dat mocht uitsluitend nog in een onderling duel. Daarbij waren ook nog geen bezoekers welkom. Maar de vooruitzichten zijn beter.

Eindelijk weer “wedstrijd”voetbal op de Beemd !

5 juni 17:30  Het was weliswaar alleen nog de jeugd maar voor hen toch wel een grote opluchting. Na vele Coronamaanden mochten zij zaterdagmorgen weer eens echte wedstrijd spelen. Zo ook Siveo JO14 dat in het kader van de Regiocup op de Beemd Alphense Boys ontmoette. En het werd ook meteen nog een heel spannend duel. De Alphenaren hadden duidelijk de overhand maar werden door een heel enthousiast geel-blauw team lang in bedwang gehouden. Totdat in de slotfase uiteindelijk toch Alphense Boys de 1-2 scoorde.

Rob van Hoogdalem naar de Noordkaap

5 juni 16:30  SIVEO lid Rob van Hoogdalem fietst voor het goede doel naar de Noordkaap.meer »

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!