Nieuws - s.v. Siveo '60

Sponsors

Nieuws

Siveo pakt knappe driepunter in Linschoten: 1-3

28 januari 10:15  Siveo heeft in Linschoten gedaan wat uitermate nodig was. Met een perfecte inzet en een uitblinkende goalie Erik Streng heeft het een 1-3 zege weggesleept. Daarmee nemen de geel-blauwen weer wat afstand van de zo brede degradatiezone. En mogelijk geeft het een boost voor de komende weken, waarin het eindelijk weer wat compleet hoopt aan te treden.meer »

Siveo en Jos Verweij gaan verder

23 januari 21:45  Ook na dit seizoen blijft Jos Verweij de scepter zwaaien op de Beemd. De Woerdense trainer is aan zijn eerste seizoen bezig bij Siveo. De resultaten van de hoofdmacht vallen weliswaar wat tegen. Maar dat is bepaald niet verrassend omdat de geel-blauwen een groot aantal wedstrijden met pakweg een half elftal langdurig geblesseerden werden geconfronteerd. De chemie is goed en beide partijen hebben er alle vertrouwen in dat een meer compleet Siveo weer de weg omhoog kan vinden. meer »

Adri Bonewald en Jan de Kruijf winnaars bij Siveo-klaverjassen !

22 januari 14:00  De eerste klaverjasavond van 2023 werd een prooi voor Adri Bonewald en Jan de Kruijf. Zij verzamelden 5365 punten. Ook boven de 5000 punten eindigden Henk van Amerongen/Hans Overkamp (5098) en Rina van Leeuwen/Cees Methorst (5081). De volgende klaverjasavonden zijn op 17 februari, 17 maart, 7 april (paaskaarten), 21 april en mogelijk 19 mei.

SIVEO-WDS AFGELAST

20 januari 10:15  De wedstrijd SIVEO-WDS is afgelast. meer »

Siveo moet buigen voor Rohda: 3-4

16 januari 20:15  Siveo heeft bij de herstart van de competitie niet voor een verrassing kunnen zorgen. De geel-blauwen moesten tegen het hoger geklasseerde Rohda met 4-3 het onderspit delven. Een terechte nederlaag hoewel Siveo het laatste uur van het duel heel aardig op de been bleef. meer »

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!