Milandweg 31
3474KK
ZEGVELD
tel. 0348-691715

Ondanks veel inzet is het Siveo niet gelukt om het sterke Groeneweg te weerstaan. Een snel opgelopen achterstand werd nog wel knap bestreden. Het wist zelfs mogelijkheden te creëren op een gelijkmaker maar uiteindelijk moesten de geel-blauwen toch wel verdiend capituleren (0-2).

Het eerste kwart van de wedstrijd leek een kopie van de match in Zevenhuizen. Een uitermate gedreven Groeneweg zette de Zegvelders onder grote druk en wist ook tot direct tot kansen te komen. Het was dan ook niet bijzonder dat binnen 10 minuten de openingsgoal op het scorebord stond. Vanuit vrije positie werd snoeihard uitgehaald (0-1). Siveo leek onder de voet te worden gelopen maar wist zich toch langzaam te herpakken. De gelijkmaker leek er zelfs in te zitten. Tweemaal werd Gerwin Verlaan echter op het laatste moment nog de voet dwars gezet, eerst door de goalie en even later door een heel attent reagerende verdediger. Met als gevolg een 0-1 ruststand.

Na de pauze probeerde Groeneweg meteen de beslissing te forceren. Het creëerde binnen een 10-tal minuten een zevental corners, maar de geel-blauwe defensie hield knap stand. Langzaam probeerde Siveo ook zelf meer te forceren. Het kwam meer in buurt van de goalie van Groeneweg, maar niet tot echt doelrijpe mogelijkheden. De beslissing viel in de 80e minuut toen Siveo van afstand werd verrast (0-2).

Dus moet Siveo nog volop aan de bak om het degradatiespook te lijf te gaan.