Milandweg 31
3474KK
ZEGVELD
tel. 0348-691715

Wederom is Siveo gelijkwaardig gebleken aan een sterkere tegenstander. Tegen het sterk draaiende Be Fair bleven beide teams volledig in evenwicht (0-0). In de strijd tegen de versterkte degradatie doen de geel-blauwen echter geen goede zaken met slechts dat ene puntje.

Het leukste deel van de match tegen Be Fair lag in het eerste kwart. Beide teams streden met open vizier en kregen meteen ook kansen. Al in de 4e minuut werd Gerwin Verlaan alleen voor de goalie geplaatst maar strandde hij in de eindstoot. Even later moest Eric Streng handelend optreden om de openingsgoal van Be Fair te voorkomen. Naarmate de eerste helft vorderde werd het duel vlakker en overheersten overtredingen. Met als gevolg een dubbelblanke ruststand.

Ook na de pauze weinig indrukwekkends. Pas rond de 60e minuut een reële scoringskans. Gerwin Verlaan brak door en raakte de deklat. Even later knalde Luuk Bregman van afstand net naast. Siveo probeerde te drukken maar de counter van Be Fair bleef ook gevaarlijk. Ongetwijfeld dachten de geel-blauwen terug aan de 1-0 nederlaag in Waddinxveen in blessuretijd. Overall bezien zou een 1-0 voor Siveo nu niet hebben misstaan maar dat zat er niet meer in.