Dijklaan 59
2861DW
BERGAMBACHT
tel. 0182-352232

Siveo heeft bij runner-up-up Bergambacht een knappe prestatie neergezet. Toch waren de geel-blauwen nauwelijks tevreden met de 1-1 eindstand. Zij leken met name in de 2e helft de wedstrijd in hun voordeel te beslissen. Maar met een numerieke meerderheid gaven zij de 1-0 voorsprong eerst uit handen (1-1) en misten zij in de  slotfase reële kansen op een driepunter.

De eerste helft bracht weinig spectaculairs. Een wat aanvallender Bergambacht werd door de Zegveldse verdediging aardig aan banden gelegd. En de ene keer dat het wel voor het geel-blauwe doel verscheen was goalie Eric Streng helemaal paraat.

Na de pauze een agressiever Siveo dat ook duidelijk het initiatief pakte. Met in de beginfase meteen mogelijkheden.  Tweemaal achtereen kwam spits Gerwin Verlaan sterk door maar beide keren trof hij een attente goalie op zijn weg. De derde keer was het wel raak toen de sterk doorgekomen Teun Vroege opnieuw de spits bereikte en die de openingsgoal forceerde (0-1). Het leek de beslissing te worden toen Bergambacht prompt een speler met een 2e gele kaart zag verdwijnen. Siveo was echter afgeleid en in dezelfde minuut nog kreeg het via de counter al de gelijkmaker om de oren (1-1). In de slotfase streden beide teams met open vizier. Maar de beste kansen waren voor Siveo dat uiteindelijk toch met de remise genoegen moest nemen.