Siveo haalt fors uit bij Gouda: 0-4 - s.v. Siveo '60

Sponsors

Siveo haalt fors uit bij Gouda: 0-4

Gouda 1

0 - 4

Siveo '60 1

15'
Gerwin Verlaan (intikker)
...
37'
...
38'
39'
Jasper de Kruijf (scrimmage)
44'
Jasper de Kruijf (intikker)
90'
Erik Verlaan (intikker)

Competitie

4e klasse B

Datum

4 november 2023 14:30

Scheidsrechter

A.A. Jansen

Accommodatie

Sportpark Groenhoven
Groenhovenweg 3
2803DA
GOUDA
tel. 0182-533202

Siveo heeft in Gouda een heel nuttige en ook ruime zege geboekt. Al voor de thee pakte het met veel passie een – overigens wat geflatteerde - 0-3 voorsprong. Na de pauze was het allemaal minder maar in de extra tijd werd nog meer zout in de Goudse wonden gestrooid (0-4). Daarmee hebben de geel-blauwen zich heel aardig gerevancheerd van de matige seizoenstart.
                                                                          < Foto's sv Gouda >

Het zag er in de beginfase helemaal niet naar uit dat Siveo naar zo’n eclatante zege zou lopen. Sterker: direct na het eerste fluitsignaal van de prima leidende scheidsrechter Jansen lag het initiatief bij de Gouwenaren en de Zegveldse defensie had handenvol werk. Dat ging ze overigens uitstekend af. En uit de eerste de beste counter van Siveo was het na een kwartier ook meteen raak. Jasper de Kruijf kwam op rechts goed door en legde feilloos voor op Gerwin Verlaan die binnen tikte 0-1. Ook daarna was er meer druk van Gouda maar wonnen de Zegveldse verdedigers vrijwel alle persoonlijke duels. Dat betaalde zich kort voor de pauze uit toen 2x achtereen Jasper de Kruijf vanuit perfecte counters van Gerwin Verlaan kon binnentikken (0-3).

Gouda wilde zich er nog niet bij neerleggen. Het had een groot deel van de 2e helft het initiatief en kreeg ook wel mogelijkheden, veelal mede door het alsmaar gladdere speelveld. De fysiek sterke geel-blauwe defensie bleef echter overeind, niet in de laatste plaats dankzij goalie Erik Streng. In de extra tijd liet Gerwin Verlaan nog een keer een aantal verdedigers zijn hielen zien en stelde hij broer Erik in staat om de stand een nog florissanter aanzien te geven (0-4).

Opstelling Siveo:

Erik Streng; Marc Hageman (Rob Hoogeveen), Vincent Blok, Niek van der Wagt, Gertjan Brak; Harmen Visser, Sven van der Plank, Rick Wilbrink (Bart Lagerweij); Gerwin Verlaan, Luuk Bregman (Mick Visser), Jasper de Kruijf (Erik Verlaan).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!