Knibbelweg 16
2761JE
ZEVENHUIZEN ZH
tel. 0180-631683

Ook in het 2e competitieduel heeft Siveo het niet kunnen bolwerken. Bij Groeneweg was er zelfs sprake van een pijnlijk niveauverschil. De geel-blauwen kwamen er nauwelijks aan te pas en werden op een terechte 3-0 nederlaag getrakteerd.

Siveo hield het eerste kwart nog aardig stand. Groeneweg had wel een optisch overwicht maar kansen wist het in die fase nog nauwelijks te creëren. Met een knap uitgespeelde aanval kwamen de gastheren in de 33e minuut wel op voorsprong: 1-0.  Daarna kreeg Groeneweg meer mogelijkheden. Het enige dat Siveo daar tegenover kon stellen was een krullend afstandsschot van Luuk Bregman net boven de kruising.

Direct na de thee viel feitelijk al de beslissing. Terwijl de Siveodefensie apathisch toekeek profiteerde Groeneweg gretig (2-0). Het was wachten op een verdere afstraffing en die kwam in de 66e minuut toen de ploeg uit Zevenhuizen vanuit een corner ongehinderd de 3-0 kon inkoppen. Pas in de slotfase kwam Siveo meer aan de bak maar de “eretreffer” bleef uit. Mick Visser strandde op de goalie en Lucas Vermeij mikte naast het doel. Feitelijk zat er voor de geel-blauwen zaterdag ook niet meer in.