Sponsors

Siveo boekt knappe bekerzege bij Semper Altius

Semper Altius

0 - 2

Siveo '60 1

...
27'
48'
Marnix Hoogendoorn (scrimmage)

Competitie

Groep 2 18

Datum

5 september 2020 15:00

Accommodatie

Sportpark Hoekpolder
Weidedreef 4 /6
2286 KT
Rijswijk Zh
tel. 070-3906074

Het was nog maar een bekerduel maar Siveo wist zaterdagmiddag toch al tot een heel aardig niveau te komen. In Rijswijk won de ploeg van Koos van Zoest met 0-2 van Semper Altius, dat afgelopen seizoen toch meestreed om de kampioenstitel in de 4e klasse.

De geel-blauwen kwamen energiek uit de startblokken en zetten al in een vroeg stadium druk op de gastheren. Daaruit kwamen ook al snel kansen en het was Ricardo Würsten die na knap “stoorwerk” van Wesley Voorend in de 17e minuut de score opende. De bepaald niet lichtvoetige Rijswijkers probeerden de bakens te verzetten maar de Siveodefensie gaf nauwelijks kansen weg. En de ene keer dat het toch gebeurde was het goalie Mats van Doornik die heel attent reageerde. Het bleef daarmee bij een 0-1 ruststand.

Na de thee veel wisselingen bij Siveo, maar het spelbeeld veranderde in eerste aanleg niet echt. Het was dan ook geen verrassing dat de sterk opgekomen Marnix Hoogendoorn al in de beginfase uit een scrimmage de 0-2 kon aantekenen. Semper Altius ging er vervolgens nog wat pittiger in maar de kansen waren uiteindelijk talrijker voor Siveo. Zo vond in de slotfase een prachtige Zegveldse aanval (via Niek van der Wagt en Wesley Voorend) net geen bekroning in een fraaie afronding van Erik Verlaan. En ook een knap afstandsschot van Luuk Bregman miste de goal ternauwernood (0-2).

Opstelling Siveo: Mats van Doornik; Niek van der Wagt, Teun Vroege (Jasper de Kruijf), Marnix Hoogendoorn, Marc Hageman (Lucas Timmerman); Sven van der Plank, Ricardio Würsten (danny Groenendijk), Luuk Bregman; Erik Verlaan, Wesley Voorend, Luuk Blonk.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!