Scheidsrechter

A Hogenboom

Accommodatie

Onbekend

Een zeer energiek Siveo is op de Beemd tegen de onbetwiste koploper SCH lange tijd in de wedstrijd gebleven. Tot in de slotfase bleef het bij een 0-1 achterstand ruiken aan een sensatie. Maar in de laatste minuten werd het alsnog op een 0-3 nederlaag getrakteerd.

SCH maakte vanaf het eerste fluitsignaal duidelijk dat het grote plannen had. Siveo werd direct onder druk gezet en in de eerste fase creëerden de Harmelenaren ook mooie mogelijkheden. Toen die onbenut bleven kreeg Siveo meer controle over de wedstrijd. Bij een fraai uitgespeelde aanval was het Gerwin Verlaan die zelfs zomaar de openingsgoal leek in te koppen maar de bal verdween naast het doel.  Duidelijk was inmiddels dat de Zegveldse defensie de kwikzilverige snelle geel-zwarte spitsen knap in bedwang had. Het meeste gevaar kwam nog uit standaardsituaties maar ook die leverden nog geen Harmelense openingsgoal op.

Na de pauze een vergelijkbaar spelbeeld. Een steeds meer aandringend SCH en een goed georganiseerd Siveo, dat weinig weggaf. Totdat SCH na precies na een uur uit een fraai uitgespeelde aanval wel wist af te drukken: 0-1. Siveo moest meer uit haar schulp komen en deed dat ook, zonder overigens tot grote mogelijkheden te komen.  Toen in de 87e minuut de overigens prima leidende scheidsrechter een handsbal van een SCH-aanvaller over het hoofd zag was de 0-2 een feit en werd er zelfs in het slotakkoord nog 0-3 van gemaakt.

Opstelling Siveo: Erik Streng; Wiljo Fierens (Jan Bruinink), Patrick de Jong, Marc Hageman, Gertjan Brak; Luuk Bregman, Sjoerd Blonk, Martijn Verlaan; Gerwin Verlaan, Wesley Voorend, Jasper Stolwijk (Luuk Blonk).