Sponsors

SIVEO BLIJFT OVEREIND IN ZWAMMERDAM: 1-1

Zwammerdam 1

1 - 1

Siveo '60 1

44'
Martijn Verlaan (scrimmage)
... (afstandschot)
81'

Competitie

4e klasse B

Datum

21 september 2019 14:30

Accommodatie

YVV De Zwervers- De Groote Stee
Smeetslandseweg 15
3079CR
ROTTERDAM
tel. 010-4836315

Onze geel-blauwen zijn in de seizoenouverture bij Zwammerdam kranig overeind gebleven. Met een toch wat gemankeerd team hadden zij zelfs tot in de slotfase een 0-1 voorsprong. Hoewel er in die laatste fase nog alles mogelijk bleek kwam Zwammerdam uiteindelijk wel terecht op gelijke hoogte: 1-1

Het eerste kwart van de wedstrijd was duidelijk aftasten, zonder dat er ook maar een scoringskans te noteren viel. De eerste echt uitgespeelde kans was voor Siveo uit een wel heel fraaie aanval.  Een knappe dieptepass van Patrick de Jong bereikte Luuk Blonk die vervolgens op maat verlengde naar Wesley Voorend. De spits tikte echter enkele centimeters naast. Op slag van rust was het wel raak toen Martijn Verlaan uit een scrimmage kon binnenschieten: 0-1.

Na de pauze drukte Zwammerdam de geel-blauwen steeds meer terug en kreeg het ook mogelijkheden. De Zegveldse defensie hield echter kranig stand mede door degelijk optreden van de jeugdige keeper Mats van Doornik, de vervanger van Erik Streng die wegens droevige familieomstandigheden moest afhaken. Nadat Wesley Voorend zelfs nog dichtbij de 0-2 was kwam Zwammerdam met een afstandsschot toch wel terecht op gelijke hoogte: 1-1.

Opstelling Siveo: Mats van Doornik; Erik Verlaan, Patrick de Jong, Marc Hageman, Gertjan Brak; Sjoerd Blonk, Martijn Verlaan, Luuk Bregman; Jasper Stolwijk (Lucas Vermeij), Wesley Voorend, Luuk Blonk.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!