Datum

28 september 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Siveo heeft het niet kunnen bolwerken tegen het favoriete Alphense Boys. De geel-blauwen bleven echter lang in de match, maar vooral een overrompelende beginfase in zowel de 1e als 2e helft was uiteindelijk fataal.

De start op de Beemd was zoals de Zegveldse aanhang vreesde. De gedoodverfde titelkandidaat uit Alphen a/d Rijn opende binnen een paar minuten al de score (0-1). Maar Siveo liet zich daar bepaald niet door uit het veld slaan. Het schroomde niet om de aanval te zoeken en was via spits Wesley Voorend ook tweemaal dichtbij de gelijkmaker. Die kwam er uiteindelijk toch toen een vrije trap van Luuk Bregman via de muur tegen het net sloeg (1-1).

Ook na de pauze was het binnen een paar minuten raak voor Alphense Boys (1-2). Siveo toonde zich daarna nog wel strijdbaar maar tot echte kansen kwam het niet meer. De Alphenaren beslisten het duel in de slotfase (1-3).

Opstelling Siveo: Mats van Doornik; Erik Verlaan, Marc Hageman, Patrick de Jong, Gertjan Brak (Mark Heemskerk); Luuk Bregman, Sjoerd Blonk, Martijn Verlaan; Jasper Stolwijk (Lucas Vermeij), Wesley Voorend, Luuk Blonk (Ivo de Boggende).