Datum

12 oktober 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Siveo heeft tegen Rohda in de slotseconden nog de winst uit handen moeten geven. Met veel strijd hadden de geel-blauwen een 2-1 voorsprong bemachtigd maar de Bodegravers kopten in het laatste fluitsignaal nog de gelijkmaker binnen (2-2).

De geel-blauwen startten aarzelend en hadden binnen de minuut zomaar tegen een achterstand aan kunnen kijken. Rohda weigerde echter te profiteren van een misverstand in de Zegveldse defensie. Pas in het tweede kwart van de match kwam Siveo wat meer uit haar schulp en kreeg het ook kansen, vooral vanuit de counter. Zo tikte aanvoerder Sjoerd Blonk uit een mooie aanval net naast en vond Luuk Bregman met een afstandsschot de Bodegraafse goalie op zijn weg.

Na de pauze was het direct raak voor Siveo. Jasper Stolwijk profiteerde in de kluts van goed doorzetten van Luuk Bregman en Wesley Voorend: 1-0. Maar even later was het Rohda dat de gelijkmaker binnenkopte: 1-1. Siveo kwam opnieuw aan de leiding toen de Bodegraafse goalie een kopbal van invaller Mathijs Brak niet kon pareren en Jasper Stolwijk weer attent was (2-1). De eerste driepunter voor de geel-blauwen leek een feit, totdat in de 96e minuut Rohda uit een corner alsnog de – overigens wel verdiende - gelijkmaker bewerkstelligde (2-2).

Opstelling Siveo: Erik Streng; Mark Heemskerk (Bastiaan Brak), Patrick de Jong, Marc Hageman, Wiljo Fierens; Sjoerd Blonk, Martijn Verlaan, Luuk Bregman; Jasper Stolwijk (Frank van der Vaart), Wesley Voorend (Mathijs Brak), Luuk Blonk.