Datum

29 september 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Siveo heeft het in Driebruggen bij WDS niet kunnen waarmaken. De geel-blauwen werden volledig afgetroefd en kregen een terechte 3-0 nederlaag om de oren.

Vanaf het eerste fluitsignaal was er een duidelijk strijdvaardiger WDS. En dat kwam ook al in de eerste minuten bijna op een openingsgoal, maar keeper Erik Streng redde nog ternauwernood. Ook daarna lag het initiatief bij de Driebruggenaren die vooral de strijd op het middenveld wonnen. Het gevaar van Siveo bleef beperkt tot welgeteld één fraaie aanval, waarin Luuk Blonk alleen voor de goal verscheen maar de WDS keeper redde. Net voor de thee kreeg Siveo twee forse tikken te verwerken. Eerst moest aanvoerder Sjoerd Blonk met een op het oog forse blessure afhaken. Vervolgens tikte WDS op slag van rust de overigens verdiende 1-0 binnen.

Siveo leverde na de pauze wel meer strijd maar kwam, behoudens wat speldenprikken over  links, nauwelijks tot reële kansen. De beslissing viel feitelijk al toen WDS in de 58e minuut vanuit een snelle voortzetting van hun goalie op 2-0 kwam. Tekenend voor de malaise bij Siveo was ten slotte de 3-0 in de eindfase, waarbij een drietal Siveo-verdedigers weigerden in te grijpen.