Scheidsrechter

Vlasveld, K.J.J.

Accommodatie

Onbekend

Nieuwkoop 2 is de grote onbekend deze jaargang. Een wedstrijd waarin we gelijk kunnen weten waar we staan. Vanaf het begin gaat SIVEO de strijd aan met Nieuwkoop en weet hierdoor al snel de bovenliggende partij te zijn in de wedstrijd. Dit leidt vooral tot menig scrimmage situatie voor de goal en schoten vanaf de rand 16 meter de schoten leveren echter niet het gewenste resultaat op. Nieuwkoop raakte duidelijk geïrriteerd en probeerde de bakens te verzetten. Hierin liet de aanvoerder van Nieuwkoop zich van z'n aller slechtste kant zien door achter de rug van de scheidsrechter zonder een bal in de buurt Remco uit de wedstrijd te schoppen. Hij was geslaagd met z'n actie want Remco zal langdurig niet meer kunnen voetballen. SIVEO was duidelijk even zoekende waardoor de wedstrijd meer in balans kwam. Op slag van rust was een scherpe counter van Nieuwkoop SIVEO te machtig, waardoor het rusten werd met een onverdiende 0-1 achterstand.
De 2e helft was veel rommeliger maar toch konden we bijna de gelijkmaker noteren. Wesley en Gerwin faalden helaas in afwerking oog in oog met de keeper.
Halverwege de 2e helft besliste een harde vrije trap de wedstrijd, van 20 meter had Mike het nakijken, 0-2. SIVEO zette wel aan, maar kon niet echt gevaarlijk meer worden. Dat door de genomen risico's vlak voor tijd de 0-3 werd binnen gecounterd was alleen belangrijk voor de statistieken. De eerste wedstrijd verliezen is altijd balen, zeker daar er voor SIVEO meer in had gezeten. Maar de uitschakeling van Remco en vooral de ongelofelijk onsportieve wij\ze waarop deze tot stand is gekomen geeft de meest bittere nasmaak.