Scheidsrechter

Witte, M.M. de

Accommodatie

Onbekend

Siveo heeft in Berkenwoude wel veel strijd geleverd maar met de uiteindelijke 3-3 was de degradatie wel een feit.

Na een gelijkopgaande openingsfase nam Perkouw halverwege de eerste helft duidelijk het initiatief. Dat resulteerde in de 36e minuut ook in de openingsgoal toen de weer excellerende goalie Eric Streng eerst nog redde maar in de rebound tekort kwam (1-0). Nog voor de thee leek het alweer beslist. Patrick de Jong  kwam net nog voor de Perkouwse aanvaller maar zijn redding verdween toch via diezelfde aanvaller in het net: 2-0.

In de 2e helft leek Siveo een gedaanteverwisseling te hebben ondergaan. Het gooide alle schroom van zich af en nam het initiatief. Met ook resultaat, want binnen vijf minuten werd Wesley Voorend onreglementair neergehaald en de penalty werd netjes verzilverd door Danny Groenendijk (2-1). Dezelfde speler haalde na een kwartier van grote afstand heel knap uit en bracht daarmee de gelijkmaker op het bord (2-2). Siveo leek door te stoten, zo schoot Wesley Voorend in de 68e minuut op de paal. Maar door het open spel kreeg ook Perkouw volop kansen en direct daarop was het Perkouw-goalgetter Harold Vrolijk die juist de 3-2 aantekende. Nog was Siveo echter niet gebroken want in de 85e minuut bracht Gerwin Verlaan toch weer evenwicht: 3-3. Het Zegveldse kamp dacht nog even aan een verrassende ontknoping maar die bleef uit en dus was degradatie een feit. Het duurde voor de geel-blauwen even om dat te verwerken.