Scheidsrechter

Opdam, P.M.M.

Accommodatie

Onbekend

Onze vlaggendragers zijn tegen een enorme zeperd aangelopen. Via een 0-4 ruststand bereikte WDS op de Beemd een monsterzege (1-9).

Siveo leek nog veelbelovend te beginnen en verscheen in de eerste fase regelmatig voor het doel van de gasten. Maar het was WDS dat in de 15e minuut met een droog afstandsschot de openingsgoal forceerde: 0-1. Vervolgens gaf Siveo nog wat meer gas en had Gerwin Verlaan de gelijkmaker in handen: de attent uitgekomen WDS-goalie redde echter knap. In het laatste kwartier voor de rust besliste WDS via een paar prachtig uitgespeelde aanvallen het duel al voortijdig door op 0-4 te komen.

De 2e helft werd hierdoor een farce. De ingevallen Stef Kuijer stelde Gerwin Verlaan nog wel in staat om de 1-4 aan te tekenen maar in de slotfase lieten de geel-blauwen het volledig lopen. Met als resultaat een blamerende 1-9 nederlaag en als extra domper ook nog forse blessures voor zowel Bastiaan Brak als Luuk Blonk.

Zo wordt het voor Siveo heel moeilijk om rechtstreekse degradatie te ontlopen.

Opstelling Siveo: Mike Voorend; Marc Hageman (Luuk Blonk), Jasper de Kruijf, Bastiaan Brak (Stef Kuijer), Patrick de Jong (Gertjan Brak); Ivo de Boggende, Jurn van den Hoeven, Danny Groenendijk; Gerwin Verlaan, Stephan Voorend, Wesley Voorend.