Scheidsrechter

Opdam, P.M.M.

Accommodatie

Onbekend

Onze vlaggendragers hebben het ook in Reeuwijk niet kunnen bolwerken. Hoewel zij bij de rust nog leiden met 0-1 moesten zij in de slotfase zelfs de remise nog inleveren: 3-1.

Siveo startte als gebruikelijk onbevangen en met aanvallende aspiraties. Hoewel het na de promotie een paar zeperds heeft opgelopen lijkt dat de moraal nog niet aan te tasten. En nadat er ook wel kansen waren geweest voor de Reeuwijkers nam Siveo in de 30e minuut ook brutaal de leiding. Doortastend optreden van benjamin Luuk Blonk bracht de bal bij Erik Verlaan die bekwaam afrondde: 0-1. Omdat mogelijkheden aan beide kanten onbenut bleven gingen de mannen van coach Herman Verrips met die voorsprong ook de rust in.

Na de pauze startte de thuisclub overdonderend en in de 6e minuut lag ook al de gelijkmaker achter goalie Erik Streng (1-1). Toch bleek dat bepaald nog niet de inleiding voor een nieuwe nederlaag van Siveo. De gastheren kregen wel een overwicht maar Siveo bleef met de snelle buitenspelers Erik Verlaan en Luuk Blonk gevaarlijk in de counter. Zo’n kwartier voor tijd leek dat voor de geel-blauwen zelfs tot een nieuwe voorsprong te leiden maar de vrijgespeelde spits Perry Bunnik knalde over het Reeuwijkse doel. Kort daarop was het aan de andere kant wel raak en in de laatste minuten viel zelfs de definitieve beslissing (3-1).

Al met al ondanks het kranige Zegveldse verzet wel een verdiende zege voor de hooggeklasseerde Reeuwijkers. En de positie van Siveo op de ranglijst verslechterde niet al teveel omdat ook de concurrenten vrijwel allemaal het onderspit moesten delven.

Opstelling Siveo: Erik Streng; Sjoerd Blonk, Bastiaan Brak, Marc Hageman, Ivo de Boggende; Dannu Groenendijk, Perry Voorend, Stephan Voorend; Erik Verlaan (Jasper Stolwijk), Luuk Blonk, Wesley Voorend (Perry Bunnik).