Obradovic, P.

Accommodatie

Onbekend

Onze vlaggendragers zijn opnieuw in een knotsgekke slotfase tegen een
nederlaag aangelopen.  Zij kwamen in Schoonhoven knap terug van een 2-0 achterstand via onder meer een spectaculaire kopbal van de meegekomen goalie Erik Streng (2-2). In blessuretijd gingen de geel-blauwen alsnog ten onder met 3-2.

Siveo startte in de basis eindelijk weer eens met Stef Kuijer die terugkwam van langdurig blessureleed. Het nam niet weg dat Schoonhoven het best uit de startblokken kwam. In de 12e minuut leidde dat ook tot de openingsgoal toen een voorzet vanaf rechts ongehinderd kon worden ingekopt (1-0). Daarna ontspon zich een gelijkopgaand duel waarbij de beide teams vooralsnog niet verder kwamen dan wat kleine mogelijkheden.

Hoe anders was het na de thee. Siveo nam aanstonds meer risico en er volgde een volledig open strijd. Nadat de geel-blauwen twee keer achtereen  een vrijwel niet te missen kans op 1-1 lieten liggen, kwamen de gastheren in de 58e minuut via een penalty op 2-0. Siveo gooide er nog een schepje bovenop en in de 66e minuut leek het voor open doel dan toch raak te zijn. Maar de volledig vrije Stef Kuijer en Martijn Verlaan bleven elkaar te lang en te onnauwkeurig de bal toespelen. Drie minuten later was er dan toch de aansluitingstreffer toen Stef Kuijer via de paal binnenkopte uit een voorzet van Gerwin Verlaan: 2-1. Er volgden nog veel meer scoringskansen voor beide teams, maar het was goalie Erik Streng die in de 93e minuut meetrok ten aanval en een vrije trap uiterst spectaculair binnenkopte bij zijn collega: 2-2. Het bleek nog niet de eindstand want in de 96e minuut scoorde Schoonhoven uit een klutssituatie alsnog de 3-2.

Daarmee komt Siveo duidelijk in de gevarenzone te verkeren.

Opstelling Siveo: Erik Streng; Patrick de Jong (Perry Bunnik), Bastiaan Brak, Jasper de Kruijf (Erik Verlaan), Gert Jan Brak; Danny Groenendijk, Sjoerd Blonk, Martijn Verlaan; Gerwin Verlaan (Jasper Stolwijk), Stef Kuijer, Wesley Voorend.