Scheidsrechter

Gelooven, P.H. van

Accommodatie

Onbekend

Siveo 2 is vanmiddag, ondanks veel strijd en passie, tegen een nederlaag opgelopen tegen het hooggeklasseerde TAVV uit Ter Aar.

Vandaag moesten eindelijk de drie punten op De Beemd blijven, mede gezien de stand van de Zegvelders op de ranglijst. Het hooggeplaatste TAVV kwam op bezoek, gezien het feit dat er een aantal afwezigen terugkeerden waren de geel-blauwen vol vertrouwen om de eerste zege van het seizoen te bewerkstelligen. De openingsfase van Siveo was dan ook furieus te noemen, met name op inzet werden het eerste kwartier diverse kansen gecreëerd. Het was dan ook geen verrassing dat Cees Kuijer Siveo in de 15e minuut op voorsprong zette. Een fout van een verdediger van TAVV gaf Cees vrije doorgang richting het doel, waarna hij uiterst koelbloedig afrondde met diverse hijgende blauw-witte in zijn rug. Helaas konden de Zegvelders de goede openingsfase geen vervolg geven, TAVV drong steeds meer aan. Het was vooral de levensgevaarlijke linksbuiten van TAVV die voor gevaar stichtte. In de 27e minuut was daar de niet te voorkomen gelijkmaker, de genoemde aanvaller slalomde fier door de Zegveldse defensie en liet Mike kansloos. Nog voor rust sloegen de bezoekers uit Ter Aar nog twee maal toe, zodat beide teams met een 1-3 stand aan de thee gingen.

Na rust kwam Siveo net als in de eerste helft erg sterk uit de kleedkamer. Onder andere Cees Kuijer, Daniel Voorend en Jurn van den Hoeven waren dicht bij de aansluitingstreffer. Siveo kreeg evenwel de deksel op de neus voor de gemiste kansen. TAVV besliste namelijk een kwartier voor tijd, na een dubieuze beslissing van de referee, definitief de wedstrijd (1-4).

OPSTELLING: Mike Voorend, Mark Heemskerk (69' Dennis de Jong), Jan Bruinink, Nick van Ginkel, Richard de Jong (46' Wiljo Fierens), Gerwin Verlaan, Daniel Voorend, Remco van Amerongen, Jurn van den Hoeven, Stephan Voorend (46' Rick Voorend) en Cees Kuijer