Scheidsrechter

Steenis, F.H. van

Accommodatie

Onbekend

Siveo 2 heeft vanmiddag in een regenachtig Waddinxveen een ruime nederlaag (4-1) geleden bij koploper Be Fair 2.

Vooraf stond vast dat Siveo een moeilijke wedstrijd tegemoet kon zien tegen het sterk geachte en tevens bovenaan staande Be Fair. Na een gelijk opgaande openingsfase kwam Be Fair binnen het kwartier op voorsprong; een netjes uitgespeelde aanval van de Waddinxveners liet goalie Mike kansloos. Be Fair drong zeer erg aan na de openingsgoal, het was o.a. de paal en Mike zelf die ervoor zorgden dat de voorsprong niet snel werd uitgebreid. Na een half uur was het echter alsnog raak. Een voorzet vanaf links werd netjes binnengekopt door de spits van de thuisclub. Be Fair was los en binnen vijf minuten kwamen de Waddinxveners door middel van een fraaie kanonskogel op een 3-0 voorsprong (na een afgeslagen corner). De wedstrijd leek zodoende al voor rust beslist en Siveo snakte naar het rustsingnaal.

Siveo probeerde na rust uit een ander vaatje te tappen. Op het door de regen zware veld lukte dat in de tweede helft ook best aardig, een discutabele strafschop gooide helaas roet in het eten. Binnen het uur stond derhalve een 4-0 stand op het scorebord en een afstraffing lonkte. Siveo rechtte evenwel knap de rug en bleef zeker strijdbaar. Dit resulteerde alsnog in een eretreffer voor de Zegvelders. Het zal echter niet de goal zelf zijn die lang in herinnering zal blijven, dat was toch echt de prachtige vreugdedans van Mark Heemskerk na zijn doelpunt. In het vervolg van de wedstrijd probeerde Siveo nog aan te dringen, maar was het niet bij machte om het Be Fair nog echt lastig te maken.

OPSTELLING: Mike Voorend, Rocco Pecht, Jan Bruinink, Nick van Ginkel, Richard de Jong, Mark Heemskerk (69' Dennis de Jong), Daniel Voorend, Rick Voorend, Gerwin Verlaan, Jurn van den Hoeven en Cees Kuijer (69' Elbert Stoof)