Scheidsrechter

Heida, A.J.J.

Accommodatie

Onbekend

De reserves van Siveo hebben vandaag een knap punt behaald in de uitwedstrijd tegen Sportlust. Waar men in het eerste bedrijf aanspraak op meer maakte, was men uiteindelijk de gelukkigste met de puntendeling  na negentig minuten.

De geel-blauwen kwamen op deze winderige zaterdagmiddag furieus uit de startblokken. Binnen luttele minuten namen zij brutaal de leiding uit een aanval “uit het boekje”. Via diverse schijven werd de verdediging van Sportlust verschalkt. Uiteindelijk werkte Max Baas de bal binnen op een uiterst scherpe voorzet vanaf de rechterkant van Jasper Stolwijk. Siveo bleef ook na de openingstreffer gevaarlijker dan de gastheren, het tweede doelpunt volgde enkel niet. Halverwege het eerste bedrijf nam Sporlust meer het initiatief en was het ook direct raak uit een hoekschop. Na de gelijkmaker ontstond een gelijkmatig spelbeeld waarin beide ploegen diverse keren gevaarlijk waren. Nog voor rust kregen de gastheren de uitgelezen mogelijkheid  om – vanaf elf meter – op voorsprong te komen. Goalie Hans bleek in deze een te grote sta-in-de-weg en beide ploegen gingen zodoende met een gelijke stand (1-1) rusten.

In de tweede helft kwamen de Zegvelders maar mondjesmaat aan aanvallen toe. Naarmate de tweede helft vorderde nam de druk van Sportlust alleen maar toe. De geel-blauwe defensie – onder leiding van Jelle Blonk – hield knap stand, zodat  de eindstand reeds na de eerste vijfenveertig minuten was bereikt.

OPSTELLING: Hans van Tricht, Rocco Pecht (63' Matthijs Bakker), Jelle Blonk, Marc Hageman (60' Carlos Posijk), Mark Heemskerk, Jasper Stolwijk, Bart van de Geer, Jurn van den Hoeven, Mathijs Brak (74' Rick Voorend), Perry Bunnik en Max Baas.