Scheidsrechter

Gool, W. van

Accommodatie

Onbekend

De reserves van Siveo hebben met het kleinst mogelijk verschil verloren van TAVV 2. In een wedstrijd waar de gasten het eerste bedrijf volledig heersten, waren zij na afloop toch enigszins gelukkig met de behaalde driepunter.

Op deze zaterdag troffen de geel-blauwe de wit-blauwe uit Ter Aar. Vooraf gezien een beduchte tegenstander welke normaal gesproken in de top van de reserve derde klasse mee gaat draaien. Vanaf minuut één was duidelijk dat de Zegvelders een moeilijke middag tegemoet gingen. De gasten zette zeer vroeg en consequent druk wat de geel-blauwe veel problemen opleverde. Het was dan ook geen verrassing dat na amper tien minuten TAVV de leiding pakte via een knap uitgespeelde aanval. Siveo probeerde het na de openingstreffer wel maar kwam nauwelijks van de eigen helft af. Nog voor rust wisten de gasten de – op dat moment dik verdiende – voorsprong te verdubbelen na een onoplettendheid in de Zegveldse defenise.

Hoe anders was het wedstrijdbeeld na de thee; de Zegvelders toonden veerkacht en minder ontzag dan voor de rust. Bijna direct leverde dit ook een 100 % kans op. Een verkeerde terugspeelbal in de verdediging liet Remco van Amerongen oog in oog met de keeper staan; helaas was de goalie een te grote sta-in-de-weg. Luttele minuten later kwam daar alsnog de aansluitingstreffer. Na een knappe actie van Jasper Stolwijk wist uiteindelijk captain Jurn van den Hoeven met een bekeken schot de 1-2 tussenstand op het scorebord te zetten. In het laatste deel van wedstrijd had Siveo de controle (mede door de betrouwbare laatste linie(s) van de Zegvelders). Zelfs waren er diverse (grote) scoringskansen om – op basis van de tweede helft de meer dan verdiende – gelijkmaker te noteren. TAVV hield desondanks stand en zo was de tweede nederlaag van het seizoen een feit.

Volgende week wacht de Zegvelders een nieuwe uitdaging in Waddinxveen tegen Be Fair 2.

OPSTELLING: Joost Ton, Rocco Pecht, Nick van Ginkel, Matthijs Bakker, Jordy Muller, Rick Voorend, Marc Hageman, Remco van Amerongen (69’ Dennis de Jong), Wiljo Fierens (46’ Wesley de Jong/84’ Jan Bruinink), Jasper Stolwijk en Jurn van den Hoeven.