Scheidsrechter

Blijswijk, R.J.G. van

Accommodatie

Onbekend

Siveo trad vanmiddag aan tegen het altijd lastige WDS. Met het prachtige voetbalweer waren alle ingrediënten aanwezig voor een lekkere pot voetbal. De Driebruggenaren kwamen als sterkste uit de kleedkamer en waren onder meer met een open kopkans het gevaarlijkst. Naarmate de eerste helft vorderde nam Siveo steeds meer het heft in handen en had ook zeker een overwicht halverwege de eerste helft. Dit resulteerde onder andere in een knappe kans voor Gerwin, de keeper van WDS was helaas een te grote sta in de weg. Net nadat Siveo WDS nog meer onder druk zette, waren het de Driebruggenaren die uit het niets aan de leiding kwamen. Een actie vanaf de rechterkant zorgde ervoor dat Jordy de Groot simpel kon intikken. Binnen 5 minuten was het nogmaals Jordy de Groot die de 2-0 tegen de touwen werkte. Met een prachtig schot van 20 meter werd onze goalie Mike compleet kansloos gelaten. Siveo rechtte echter netjes de rug en creëerde in het laatste kwartier van de eerste helft ook zeker kansen. Uiteindelijk wist Daniel de aansluitingstreffer te maken na een strakke vrije trap van Carlos. In de slotfase van de de eerste helft leek Siveo zelfs de gelijkmaker te maken maar ontbrak het aan dat beetje geluk in de afronding.

Na de thee waren de kansen voor beiden elftallen een stuk spaarzamer. Pas in de 70e minuut had Cees de grootste kans op de gelijkmaker. Hij omspeelde de keeper van WDS knap maar zag zijn schot uiteindelijk naast het doel belanden. In de laatste 5 minuten probeerde Siveo nog het e.e.a. te forceren maar kreeg het daarvoor de deksel op de neus. WDS zorgde met twee doelpunten in de slotfase voor een geflatteerde overwinning (4-1).

Opstelling: Mike, Mark, Jan, Nick (65' Wesley), Richard, Rick, Daniel, Carlos, Gerwin, Jurn en Cees (75' Pascal).