De Beide Vlooswijkenlaan 45
3461GB
LINSCHOTEN
tel. 0348-483313

Siveo heeft Linschoten in eigen huis volledig afgetroefd. Met een ongekende inzet en soms ook oogstrelend voetbal stond het bij de thee al op een comfortabele 0-4 voorsprong. Pas toen na een uur de 0-6 was bereikt was het team van coach Jos Verweij uitgeraasd. Het bood Linschoten de mogelijkheid nog tot “eretreffers” te komen, met als resultaat een 2-6 eindstand.

De Zegvelders kwamen heel gedreven uit de startblokken en al in de eerste minuut was Gerwin Verlaan dichtbij de openingsgoal. Die viel uiteindelijk in de 12e minuut toen Luuk Bregman zich op de rand van het strafschopgebied handig vrijspeelde en vervolgens van afstand raak schoot: 0-1. Het was de opmaat voor meer geel-blauwe glorie. Eerst tikte Gerwin Verlaan binnen op een door Teun Vroege doorgekopte cornerbal: 0-2. Siveo creëerde volop kansen en nog voor de thee maakte Gerwin Verlaan af op aangeven van Sven van de Plank (0-3) en liet Sjoerd Blonk de hele defensie zijn hielen zien om de 0-4 op het scorebord te zetten.

De 2e helft was een farce, zeker nadat Siveo binnen een dik kwartier de 0-6 liet aantekenen. Eerst scoorde Luuk Blonk na knap doorzetten van Luuk Bregman (0-5) en even later maakte Sven van der Plank uit een strafschop het halve dozijn vol (0-6). De wedstrijd was gespeeld en het deerde de geel-blauwen niet dat Linschoten uiteindelijk nog op een wat dragelijker 2-6 uitkwam.