Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 3 19

Sportlaan 31
2191XH
DE ZILK
tel. 0252-518112

Siveo kan zijn draai nog maar moeilijk vinden. Bij het bepaald toch niet grootse Van Nispen dreigde het zelfs tegen een forse nederlaag aan te lopen. Maar in de slotfase kwam het van een 4-1 achterstand toch nog terug tot 4-3. Daarmee is het echter wel uitgebekerd.

De eerste helft was er nog aardig evenwicht, hoewel Van Nispen de bal makkelijker liet circuleren dan de geel-blauwen. In de 20e minuut kwamen de gastheren aan de leiding toen hun spits geheel ongehinderd een voorzet van rechts kon binnen koppen (1-0). Even later was Luuk Bregman met een afstandsschot dichtbij de gelijkmaker maar hij mikte net naast. Het evenwicht kwam er wel uit een fraaie geel-blauwe combinatie. Een dieptepass van Sven van de Plank belandde bij Erik Verlaan die knap teruglegde op Rick Wilbrink. Zijn schuiver viel buiten bereik van de goalie binnen (1-1). Binnen de minuut kwam Van Nispen uit volledig vrije positie echter toch weer op voorsprong (2-1).

Na de pauze leek Siveo tegen een zeperd aan te gaan lopen. Binnen 20 minuten liep de thuisclub naar 4-1 en het kreeg nog meer kansen. Enige ommekeer ontstond toen Luuk Bregman een knappe pass van Harmen Visser fraai binnenschoof (4-2). Het werd voor de geel-blauwen nog wat draaglijker omdat Erik Verlaan een uitgespeelde aanval van dichtbij kon binnentikken (4-3).

Opstelling Siveo: Erik Streng; Marc Hageman, Vincent Blok, Sven van der Plank (Niek van der Wagt), Gertjan Brak (Bart Lagerweij); Rob Hoogeveen (Sjoerd Blonk), Harmen Visser, Rick Wilbrink; Erik Verlaan, Luuk Bregman, Jasper de Kruijf.