Milandweg 31
3474KK
ZEGVELD
tel. 0348-691715

Siveo is opnieuw tegen een kater aangelopen tegen een tegenstander uit het rechterrijtje. Nadat de geel-blauwen voor de thee volledig dicteerden en vele kansen lieten liggen, kwam Rohda daarna beter in de wedstrijd en wist dat ook knap te verzilveren: 0-3.

De geel-blauwen kwamen best aardig uit de startblokken. En in de loop van de eerste 45 minuten leek een Zegveldse openingsgoal slechts een kwestie van tijd. Zowel Gerwin Verlaan als Sjoerd Blonk en Lucas Vermeij waren er dichtbij.  Maar het ging allemaal net over of naast en de Bodegraafse goalie liet zich ook niet onbetuigd met enkele knappe reddingen. Dus bleef het bij de rust op een dubbelblanke stand staan.

Na de pauze pakte juist Rohda meteen de voorsprong. Één van hun eerste mogelijkheden was ook meteen raak. Een kopbal vanuit een corner werd door de anders zo betrouwbare Erik Streng onvoldoende verwerkt: 0-1. Siveo leek nog even terug te knokken maar opnieuw werd het verrast toen vanuit een hoekschop bij de 2e paal vrij kon worden ingekopt: 0-2. De geel-blauwen waren het kwijt en kwamen ook niet meer in de wedstrijd. Rohda kwam zelfs met een afstandsschot nog op 0-3. Een enorme deceptie voor Siveo dat haar ambitie voor de 2e periode in de prullenmand kan gooien.

Opstelling Siveo: Erik Streng; Marc Hageman, Niek van der Wagt, Marnix Hoogendoorn (Sven van der Plank), Gertjan Brak; Sjoerd Blonk, Luuk Bregman, Erik Verlaan (Luuk Blonk); Gerwin Verlaan, Ricardo Würsten, Lucas Vermeij.