Scheidsrechter

Berg, R.P. van den

Accommodatie

Onbekend

De reserves van Siveo hebben deze zaterdag een topprestatie geleverd. Voor de tweede maal dit seizoen werd het veel hoger geplaatste Zevenhoven op een nederlaag getrakteerd.

Er stond op deze wederom niet zonnige zaterdag een oude bekende op het programma. Zoals de laatste seizoenen gebruikelijk werden de degens gekruist met Zevenhoven 3. Na het uitduel (0-3 winst) konden de Zegvelders het treffen met vertrouwen tegemoet zien, ondanks het forse verschil op de ranglijst. Het eerste kwart van de wedstrijd kon gerust gezapig genoemd worden; er gebeurde simpel gezegd niets. Het eerste gevaar van de wedstrijd leverde wel direct een doelpunt op; een afstandsschot van mede-uitblinker Jurn van den Hoeven (naast Rick Voorend) was de goalie van Zevenhoven te machtig. Na de Zegveldse openingstreffer ontbrandde de wedstrijd iets meer, Zevenhoven drong aan maar verder als wat halve kansjes kwam het niet. Net voor rust waren er in korte tijd twee tegenvallers voor de geel-blauwe. Zowel Carlos Posdijk als Remco van Amerongen vielen uit met een enkelblessure.

Na rust waren het de gasten die veel feller en scherper uit de kleedkamer kwamen. Zo waren de Zevenhovenaren direct dicht bij een doelpunt, de deze middag sterk opererende goalie Mike Voorend zag de bal gelukkig rakelings naast gaan. In het verdere verloop van het tweede bedrijf had Zevenhoven wat meer overwicht, toch waren de Zegvelders (via o.a. Stephan en Wesley Voorend) juist veel gevaarlijker. Net nadat de gelijkmaker echt in de lucht hing werd Gerwin Verlaan de diepte ingestuurd door Daniel Voorend. Gerwin troefde de verdediger op de voor hem zo karakteristieke wijze af en besliste de wedstrijd uiteindelijk in Zegvelds voordeel.

Volgende week ontvangen de geel-blauwe Koudekerk op De Beemd.

OPSTELLING: Mike Voorend, Wiljo Fierens, Jan Bruinink, Remco van Amerongen (46' Nick van Ginkel), Jordy Muller (65' Mark Heemskerk), Rick Voorend, Stephan Voorend, Carlos Posdijk (44' Daniel Voorend), Gerwin Verlaan, Wesley Voorend en Jurn van den Hoeven.