Datum

19 oktober 2019 15:00

Accommodatie

Onbekend

Opnieuw heeft Siveo een overwinning uit handen moeten geven. In Linschoten kwam het snel op een 2-0 voorspong. En terwijl er eerst nog volop mogelijkheden waren om de score op te voeren kwamen de geel-blauwen na de thee toch weer in de problemen. Uiteindelijk kwam Linschoten in die fase dan ook nog op gelijke hoogte 2-2.

Siveo kwam furieus uit de startblokken en binnen 40 seconden forceerde het al de openingsgoal. De Linschotense defensie kwam in de problemen bij de eerste de beste aanval van de Zegvelders en het was Luuk Bregman die de 1-0 binnenschoot. Ook het vervolg was sterk want al in de 8e minuut tikte Martijn Verlaan na knap werk van Luuk Blonk de 2-0 binnen. De geel-blauwen denderden door en een hogere score leek een kwestie van tijd. Maar de trekker werd nog niet definitief overgehaald. Zo liet Jasper Stolwijk een 2-tal uitgespeelde kansen onbenut en raakte Luuk Bregman van afstand de kruising. Maar toch gaf Linschoten ook net voor de thee al wat waarschuwingen af.

De eerste grote kans na de rust was echter opnieuw voor Siveo maar Luuk Blonk faalde in de afronding. Het kwam de Zegvelders uiteindelijk duur te staan. Eerst werd een corner ongelukkig in eigen doel gewerkt (1-2). Vervolgens trok Linschoten het initiatief volledig naar zich toe. En uit één van hun fraaie aanvallen scoorden ze ook nog de gelijkmaker (2-2).

Opstelling Siveo: Erik Streng; Wiljo Fierens, Patrick de Jong, Marc Hageman, Gertjan Brak; Sjoerd Blonk, Luuk Bregman, Martijn Verlaan; Jasper Stolwijk (Daniël Voorend), Wesley Voorend (Erik Verlaan), Luuk Blonk.