Scheidsrechter

Hogenelst, R.A.

Accommodatie

Onbekend

Siveo 2 heeft zaterdag op De Beemd een punt overgehouden aan het duel met de reserves uit Bodegraven. Het was Rohda wat deze snikhete en benauwde middag het scherpste uit de kleedkamer was gekomen, evenwel was het Siveo dat na een ruim kwartier op voorsprong kwam. Het was de opstomende Mark Wiegeraad die werd neergehaald in het strafschopgebied, Nick van Ginkel benutte uiteindelijk het buitenkansje vanaf elf meter. In het vervolg van de eerste helft was het vooral de wat log ogende maar zeer behendige spits van Rohda die met diverse individuele acties voor het meeste gevaar zorgde.

Siveo ging de tweede helft in met een 1-0 voorsprong, het was de ingevallen Cees Kuijer die direct na de thee bijna het tweede doelpunt op zijn schoen had. Het was na goed voorbereidend werk van Jurn van den Hoeven de keeper van Rohda die redding bracht. Rohda had in het vervolg van de tweede helft het betere van het spel, Siveo had echter zeker de grootste (uitval)mogelijkheden. Zo was het Gerwin Verlaan, op prima aangeven van Carlos Posdijk, die een kwartier voor tijd de wedstrijd kon beslissen. In de slotfase sloeg het noodlot alsnog toe voor Siveo. Na traag uitverdedigen van Siveo was het een van richting veranderd schot dat Rohda langszij bracht. Een extra domper in blessuretijd was de rode kaart aan Siveo-zijde na op- en aanmerkingen op de leiding. Met tien man was het Rohda wat sterk aandrong, zodat Siveo aan het einde van de wedstrijd (ondanks de late tegengoal) het puntje mocht koesteren.