Scheidsrechter

Groote, C.H.

Accommodatie

Onbekend

De 3e bekerwedstrijd was een uitwedstrijd tegen De Jodan Boys 5. Vorig jaar nog tegenstander in onze competitie, dus zeker geen onbekende.
De eerste helft verliep eigenlijk vlekkeloos. Ondanks dat het spel op en neer golfde gaven we geen uitgespeelde kans weg. Daarentegen kwam SIVEO zelf zeker 5x oog in oog met de keeper te staan. Enige smet was het feit dat we maar 1 keer wisten te scoren uit de geboden kansen. Het was Gerwin die met een bekeken schuiver de sterke keeper kansloos liet. Na rust aanvankelijk eenzelfde spelbeeld. Na een kwartier spelen was het Gerwin die uit een identieke situatie de marge verdubbelde naar 0-2. Op zich geen vuiltje aan de lucht. Echter plotseling laconiek optreden werd binnen enkele minuten 2x genadeloos afgestraft door De Jodan Boys en de stand was te snel weer gelijk. De wedstrijd was in ieder geval gekanteld. SIVEO had zeker nog mogelijkheden/kansen om de winst te pakken, maar de Jodan Boys waren toch het meest gevaarlijk in het laatste kwartier. Wederom matig ingrijpen werd afgestraft, waardoor we met een teleurstellend 3-2 verlies huiswaarts moesten gaan.