Scheidsrechter

Parry, A.

Accommodatie

Onbekend

Siveo 2 heeft de mooie overwinning van vorige week op Hazerswoudse Boys geen goed vervolg kunnen geven; vooral door individuele klasse bij de tegenstander werd er dit keer ruim verloren.

Op deze laatste zaterdag van november stond de wedstrijd tegen ARC 5 op het programma, een bekende tegenstander die de laatste jaren regelmatig werd bestreden. Siveo kwam deze ochtend, wellicht mede door het vroege tijdstip (10.30 uur), niet als scherpste uit de kleedkamer. Het waren de gastheren die sterk openden, dit resulteerde in de openingsfase direct in een aantal mogelijkheden. Toch viel pas na een half uur het eerste doelpunt te noteren; de rechtsbuiten van de Alphenaren kopte de bal door en bediende hiermee de spits van ARC die de bal knap over goalie Mike Voorend wist te lobben. De Zegvelders kwamen in het laatste gedeelte van de eerste helft sterk terug en het gevolg was een tweetal grote mogelijkheden; zowel Cees Kuijer als Gerwin Verlaan waren dichtbij de gelijkmaker.

Na de thee ontpopte zich een zelfde spelbeeld als in de openingsfase van de eerste helft; de Alphenaren kwamen scherper en feller uit de kleedkamer. Dit maal stond het vizier echter wel direct op schep en kwamen de gastheren binnen vijf minuten op een 2-0 voorsprong door een individuele actie van de aanvoerder. De Zegvelders gaven evenwel niet op en drongen serieus aan en wist nogmaals diverse kansen te creëeren. Zo was onder andere Rick Voorend met een droge knal vanaf de zestien meter het dichtste bij de aansluitingstreffer. De rood-zwarten strafte de gemiste kansen van Siveo echter genadeloos af; na een uur spelen beslisten zij de wedstrijd met een mooi uitgespeelde aanval. In de slotfase van de wedstrijd was het geloof bij de geel-blauwen volledig verdwenen en kon ARC uiteindelijk zelfs nog uitlopen naar een forse overwinning (5-0).

Een geflatteerde uitslag dat de krachtsverhoudingen niet op een geheel juiste wijze weergaf, volgende week treffen de Zegvelders in de laatste wedstrijd voor de winterstop Quick Boys uit Katwijk.

OPSTELLING: Mike Voorend, Rocco Pecht, Jan Bruinink, Remco van Amerongen, Jordy Muller, Gerwin Verlaan, Daniel Voorend, Mark Heemskerk (46' Rick Voorend), Jurn van den Hoeven (68' Wesley de Jong), Stephan Voorend en Cees Kuijer.