Scheidsrechter

Swaak, J.B.

Accommodatie

Onbekend

Bij tegenstander Jodan Boys waren we 2 weken geleden ook al te gast voor een wedstrijd tegen JB5. Achteraf bleek de wedstrijd tegen JB4 een nog gekkere wedstrijd te worden dan tegen JB5, maar nu gelukkig in ons voordeel.
Terwijl de 3 kunstgrasvelden van JB ons uiterst vriendelijk toelachten, moesten we helaas op het oude kleine knollentuintje voetballen. Nog wel potsierlijk veld 4 genoemd, maar in werkelijkheid had het ook onderdeel van een stadspark kunnen zijn. Uiteraard was er geen plek om fatsoenlijk een warming-up af te werken, maar gelukkig wel heerlijk weer en dat was wel prettig omdat er ook geen dug-out of andere zitplek aanwezig was.
Over het voetbal kunnen we zeer kort zijn. Beide teams waren aan elkaar gewaagd, maar JB4 was de eerste helft doortastender dan SIVEO. Door het kleine veld stond iedereen kort op elkaar, wat balverlies over en weer opleverde. De eerste grote kansen waren voor SIVEO, maar het vizier stond duidelijk niet op scherp bij de SIVEO spitsen. JB kreeg gaandeweg de eerste helft ook grote kansen en halverwege de eerste helft klutste de eerste bal al in onze goal. Net toen we dachten met 1-0 de rust in te gaan verdween een hoge voorzet pardoes over Mike in het doel waardoor we zonder minder te zijn toch met 2-0 achterstonden.
Met veel goede bedoelingen kwamen we uit de kleedkamer. Deze konden echter snel in de ijskast want na 1 minuut counterde JB4 al naar 3-0. SIVEO leek opeens rijp voor de slacht, maar JB kon de 4-0 niet maken en dat zou ze duur komen te staan. De laatste 25 minuten wist SIVEO op karakter de wedstrijd te kantelen. SIVEO rechtte zijn rug en creëerde plots diverse grote kansen. En in de 81e minuut kwam SIVEO dan eindelijk tot scoren. Een mooie aanval werd door Carlos fraai afgerond, 3-1. De SIVEO harten begonnen sneller te kloppen, zeker toen Wesley nog geen minuut later de aansluitingstreffer wist binnen te glijden. JB4 was het voetballend helemaal kwijt en probeerde met man en macht de 3 punten veilig te stellen. Maar een stormend SIVEO produceerde in de 89e minuut de gelijkmaker. Met een fraaie boogbal verschalkte Wesley de uitstekende keeper van JB4. SIVEO rook nu zelfs de overwinning en die leek er in de slotseconden zelfs nog te komen. Eerst was het Stephan die een van richting veranderde vrije trap rakelings naast zag gaan. In de dying seconds plaatste Carlos de bal zelfs nog hard en vol op de kruising. Het had een nog mooier einde geweest van een bijzondere revival, maar ook dit geijke spel voelde al als een 3-punter.