Sponsors

SIVEO KRIJGT ONDANKS VERLIES WAT KLEUR: 2-5

19 augustus 2018 9:45

Ook in het 2e oefenduel miste Siveo nog pakweg een vijftal waardevolle krachten. Het nam niet weg dat het toch al wat kleur kreeg en het tegen Nieuwkoop, dat afgelopen seizoen nog in de 2e klasse acteerde, periodes gelijkwaardig was.
Nieuwkoop startte met duidelijk aanvallende bedoelingen en wist dat ook al snel te honoreren. Binnen een 20-tal minuten liep het naar 0-2 via een knap afstandsschot en een fraaie boogbal. Vervolgens pakte Siveo in het tweede kwart brutaal het initiatief en kreeg het ook reƫle kansen, onder meer via Erik en Gerwin Verlaan. Het was uiteindelijk Mike van der Steen die op aangeven van Gerwin Verlaan de 1-2 realiseerde. Terwijl Siveo richting de gelijkmaker leek te koersen strafte Nieuwkoop net voor de thee een 2-tal verdedigingsfouten bekwaam af: 1-4.
Ook na de pauze volgde een aantrekkelijk duel met volop kansen aan beide zijden. Uiteindelijk wist zowel Siveo (wederom via Mike van der Steen) als Nieuwkoop nog slechts een keer het net te vinden. Met als resultaat een 2-5 eindstand.
Opstelling Siveo: Mike Voorend (Dave Verhoef), Rocco Pecht (Stephan Voorend), Mark Heemskerk, Jasper de Kruijf, Gert-Jan Brak; Danny Groenendijk, Martijn Verlaan, Mike van der Steen; Gerwin Verlaan, Patrick de Jong (Aziz), Erik Verlaan.