Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Zeperd voor Siveo tegen Sportief: 2-6

9 augustus 2016 22:30

Siveo is in de strijd om de RTV Lokaal Bokaal tegen een zeperd aangelopen. Op eigen terrein moest het – weliswaar met een gemankeerd team - diep buigen voor Sportief: 2-6.
Bij de Zegvelders ontbrak nog ruim de helft van het standaardteam, maar in vooral de 2e helft werden de geel-blauwen wel zwaar afgetroefd door Sportief. Daar leek het in het eerste half uur van de wedstrijd nog niet op. De ploeg uit Woerdense Verlaat nam al wel in de 4e minuut de leiding, maar dat trok Luuk Blonk in de 7e minuut alweer recht: 1-1. Siveo kwam in het eerste kwartier zelfs op voorsprong via Stef Kuijer: 2-1. Maar nadat de snelle Mark Wens van Sportief in de 28e minuut de gelijkmaker aantekende (2-2) zakte Siveo snel verder weg. De 2-3 met de rust gaf al een juiste afspiegeling.
Na de pauze was het louter Sportief dat de klok sloeg. De invaller goalie Joost Ton zag menigmaal een tegenstander vrij op hem afkomen. De 2-6 was dan ook bepaald niet geflatteerd.
Siveo speelt zaterdag in Woerdense Verlaat om 12.00 uur om de 7e en 8e plaats.