Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Siveo ten onder tegen Zwammerdam

28 augustus 2015 13:45

De Zegvelders liepen vandaag in de laatste bekerwedstrijd tegen een forse nederlaag (0-3) aan. Over de gehele wedstrijd was Zwammerdam de Zegvelders de baas en stond reeds binnen het uur de eindstand op het scorebord.

Na reeds prima bekerwedstrijden van Siveo uit bij Bodegraven (winst) en thuis tegen Altior (gelijkspel) was deze zaterdag oude bekende Zwammerdam waar de degens mee werden gekruist. De gasten kwamen vanmiddag feller uit de startblokken en hadden eigenlijk de gehele eerste helft een overwicht. Toch kregen de Zegvelders ook zeker kansen, na een half uur spelen was captain Perry Voorend dichtbij de openingstreffer; zijn schot ging rakelings naast het Zwammerdamse doel. Uiteindelijk was het kort voor rust spits Maarten van Riessen (Zwammerdam) die de bezoekers op een verdiende voorsprong zette.

Na de thee ontstond eenzelfde spelbeeld als voor rust. Zwammerdam had overwicht, Siveo bleef slordig. De gasten profiteerde binnen het uur nog tweemaal van onoplettendheid van de gastheren. Het was Jordi de Groot die Zwammerdam binnen het uur op een 0-3 voorsprong en tevens eindstand zette.

Door deze nederlaag is het bekeravontuur van Siveo voorbij. A.s. zaterdag wacht de echte vuurproef; dan start het vlaggenschip de competitie in Aarlanderveen.

Opstelling: Erik Streng, Patrick de Jong (Gerwin Verlaan), Bastiaan Brak (Stephan Voorend), Gertjan Brak, Danny Groenendijk, Perry Voorend, Martijn Verlaan, Erik Verlaan (Wesley Voorend), Stef Kuijer en Maico van Moorselaar.