Scheidsrechter

E. Kooi

Accommodatie

Onbekend

Siveo heeft opnieuw toegeslagen in de extra speeltijd. In een enerverend duel wist het koploper NSV beentje te lichten. Eerst was het invaller Erik Verlaan die de stand gelijk trok, waarna Luuk Blonk in de 93e minuut alsnog de winst bewerkstelligde (2-1). Een knappe zege waar een remise de verhoudingen beter zou hebben weergeven.

Siveo startte onzeker en NSV had in de eerste minuten zomaar een verschil kunnen maken. Dat bleef echter uit en gaandeweg ontspon zich een meer gelijkwaardig duel met veel strijd, zonder dat de teams de toelaatbare grens overschreden. De correct leidende referee Kooi kon de hele wedstrijd de kaarten op zak houden. Nadat NSV rond de 30e minuut een fraaie aanval zag stranden op de lat was het net voor de thee vooral Siveo dat aan de deur klopte. Aanvoerder Sjoerd Blonk schoot uit een uitgespeelde aanval net voorlangs en een fraaie een-twee tussen Gerwin Verlaan en Mike van der Steen eindigde net naast het NSV-doel.

Na de pauze een wat meer aandringend NSV en dat leidde halverwege de 2e helft tot de 0-1 via een knap afstandsschot van Robin van Koert. Siveo toonde echter veerkracht. De net ingevallen Erik Verlaan schoot enkele minuten later na knap werk van Mike van der Steen de 1-1 binnen. Het leek een logische eindstand maar Siveo zette in de slotfase nog een paar keer driftig aan. En zowaar scoorde Luuk Blonk na fraai voorbereidend werk van Gerwin Verlaan in de 93e minuut alsnog de winnende treffer (2-1).  Daarmee heeft Siveo aansluiting bij de koplopers.

Opstelling Siveo: Erik Streng; Marc Hageman (Erik Verlaan), Bastiaan Brak, Jasper de Kruijf, Gertjan Brak; Sjoerd Blonk (Wilbert Kastelein), Wiljo Fierens, Mike van der Steen; Gerwin Verlaan, Danny Groenendijk, Luuk Blonk.

Bekijk hier de samenvatting van de wedstrijd gemaakt door RTV Lokaal.