Scheidsrechter

Vliet, R.Ph. van der

Accommodatie

Onbekend

Siveo is op de Beemd tegen Reeuwijk fors onderuit gegaan. Na een nog gelijkwaardige eerste helft (ruststand 0-1) moest het met 0-5 diep buigen.
In de eerste helft lagen de verhoudingen dus nog redelijk in evenwicht. Wel was het Reeuwijk dat in de 9e minuut wel erg makkelijk de score kon openen. De aanval was weliswaar knap opgezet maar spits Mouthaan kreeg wel erg veel ruimte rond de penaltystip. En dus kon hij eenvoudig binnentikken (0-1). Vervolgens wisten zeker ook onze geel-blauwen druk te zetten en kregen zij ook mogelijkheden. De mooiste viel in de 34e minuut te noteren toen Martijn Verlaan uit een vrije aanval zijn inzet tegen de paal zag belanden. In de slotfase voor de rust raakte Siveo twee basiskrachten kwijt door blessures, Gertjan Brak en Sjoerd Blonk werden vervangen door Ivo0 de Boggende en Patrick de Jong.
Na de rust drong onze hoofdmacht eerst nog knap aan, maar tussen de 13e en 18e minuut profiteerde Reeuwijk optimaal van de ruimte en liep het uit tot de beslissende 0-4. De match was gespeeld en vlak voor tijd kwam de forse 0-5 nog tot stand.
De Siveoreserves moesten bij Jodan Boys een 2-0 voorsprong prijs geven en gingen in de slotfase met 3-2 onderuit.