Scheidsrechter

Honsbeek, J.

Accommodatie

Onbekend

Onze vlaggendragers zijn in Woubrugge tegen een dure en ook niet echt verdiende nederlaag aangelopen. Nadat zij al in de eerste minuut op achterstand kwamen dicteerde Siveo grote delen van de wedstrijd  het spel. Pas vijf minuten voor tijd viel de gelijkmaker en daar leek iedereen vrede mee te hebben. Toch sloeg Woubrugge nog eenmaal toe: 2-1.
Siveo startte ongewoon slap en moest het ook direct al bekopen. Dennis Broer profiteerde handig van een slordige Zegveldse spelhervatting en slap ingrijpen: 1-0. Het bracht onrust bij Siveo en de thuisclub had in die eerste fase al het verschil kunnen maken. Toen dat uitbleef kwamen onze geel-blauwen nadrukkelijker in de wedstrijd en kregen zij ook mogelijkheden. De mooiste kans was voor Wesley Voorend die zich na mooi voorbereidend werk van Stef Kuijer netjes van zijn tegenstander ontdeed. Hij strandde op de goalie.
Na de thee ook de eerste mogelijkheden voor Siveo. Maar daar stond na een 10-tal minuten wel een kopbal van Woubrugge op de deklast tegenover. Na een kwartier leek de gelijkmaker geboren toen Frank van der Vaart spits Stef Kuijer in fraaie positie bracht maar de spits strandde op de keeper. De verdiende Siveo-goal kwam er in de 85e minuut wel toen Stef Kuijer het de goalie lastig maakte en hij diens fout kon afstraffen: 1-1. Toch ging de Zegveldse defensie nog een keer de fout in en was het opnieuw raak via Dennis Broer (2-1).
De Siveoreserves pakten in de slotfase alsnog een remise bij Kouderkerk (1-1).