Scheidsrechter

Verhoef, C.H.

Accommodatie

Onbekend

Onze vlaggendragers hebben tegen Schoonhoven niet de broodnodige punten kunnen pakken. Hoewel zij delen van de wedstrijd wel een optisch overwicht hadden gingen zij via een 0-1 ruststand met 0-2 ten onder.

De beginfase was van beide kanten aftastend met wel wat gevaarlijker ogende gasten. Schoonhoven was het ook dat in de 21e minuut op voorsprong kwam toen Jordy de Rek te lang de ruimte kreeg om in te schieten: 0-1. Daarna nam Siveo duidelijker het initiatief en kreeg het ook wel mogelijkheden. Zowel Wesley Voorend als Stef Kuijer wist van dichtbij niet de trekker over te halen, met als gevolg een 0-1 ruststand.

Ook na de pauze drong Siveo wel aan maar wist het in eerste aanleg nauwelijks kansen te scheppen. Die kwamen er pas toen Schoonhoven via Juliën Buijs in de 64e minuut counterend de 0-2 had aangetekend. Zo bleef de bal na een heel fraaie aanvalsopzet via Gerwin Verlaan uiteindelijk op onnavolgbare wijze via de paal buiten het Schoonhovense doel. En even later belandde een boogbal van Stef Kuijer net over het doel.

Het wordt voor Siveo steeds moeilijker om de degradatiedans te ontspringen.

Opstelling Siveo: Erik Streng; Marc Hageman, Stephan Voorend, Sjoerd Blonk, Gert Jan Brak, Jasper de Kruijf, Wilbert Kastelein (Erik Verlaan), Danny Groenendijk, Gerwin Verlaan, Stef Kuijer (Stan Markman), Wesley Voorend (David Vermeij).