Scheidsrechter

Obradovic, P.

Accommodatie

Onbekend

Siveo heeft in het laatste competitieduel van 2016 wel een heel forse nederlaag te slikken gekregen. Terwijl het pas in de 39e minuut op achterstand kwam was het daarna binnen drie minuten 3-0. Daarmee was de tweede helft een farce en liep BSC ten slotte zelfs naar 8-1.

Siveo startte fel en had in de eerste fase het initiatief. Maar in de loop van de eerste helft zakte het duel van beide kanten naar een bedenkelijk niveau. In de 39e minuut was het plots wel raak voor de thuisclub toen BSC met een fraai lob een slechte uittrap van Erik Streng genadeloos afstrafte (1-0). En daar bleef het niet bij want nog voor de thee werd het duel al beslist mede door een penalty die voor vriend en vijand uit de hoed werd getoverd: 3-0.

Na de pauze werd het slechts een duel voor de statistieken. In de eerste fase liep BSC terecht, maar wel heel erg eenvoudig, door naar 6-0. Pas in de 75e minuut was het benjamin Luuk Blonk die de twijfelachtige eer redde voor de Zegvelders: 6-1.Daar bleef het niet bij want BSC tekende in de slotfase nog voor 8-1.

Siveo zal na de winterstop uit een ander vaatje moeten tappen om nog enige kans op lijfsbehoud te krijgen..