Scheidsrechter

Hilgersom, A.

Accommodatie

Onbekend

Onze vlaggendragers hebben op de Beemd met veel strijd een gelijkspel bereikt tegen Perkouw. In de slotfase werd een 0-1 achterstand rechtgetrokken. Wesley Voorend kopte na een voortzetting van Perry Bunnik de gelijkmaker binnen: 1-1.

Beide teams starten gelijkwaardig, maar het was Perkouw dat de eerste kansen kreeg. Door te  gemakzuchtig verdedigingswerk aan Siveo zijde kwamen de gasten tweemaal vrij voor goalie Streng. Beide keren verdween de bal net over het doel. Halverwege de eerste helft viel de eerste echte kans aan Siveozijde te noteren. Via een uiterst fraaie aanval bereikte Wesley Voorend uiteindelijk Luuk Blonk die net naast tikte. Terwijl iedereen zich verzoende met een dubbelblanke ruststand scoorde Perkouw in de laatste seconden met een fraaie kopbal de 0-1.

De eerste fase na de thee kon Siveo nog moeilijk potten breken. Het had daarbij ook de pech dat de net ingezette Gerwin Verlaan binnen een 10-tal minuten alweer geblesseerd naar de kant moest. Maar het weerhield een uiterst strijdvaardig Siveo er niet van om nog eens nadrukkelijk aan te zetten. En dit keer kreeg het in de slotfase ook de beloning. Na een afgeslagen aanval bracht Perry Bunnik de bal bij Wesley Voorend die beheerst inkopte (1-1). In blessuretijd leek de remise nog te ontglippen maar goalie Eric Streng keerde met een onnavolgbare reflex nog een inzet van Perkouw.

Voor Siveo zaak om er vertrouwen uit te putten en dat is nodig ook omdat de concurrenten dit keer ook punten pakten.