Scheidsrechter

Apperloo, L.W.M.

Accommodatie

Onbekend

Onze vlaggendragers hebben op de Beemd met overtuiging LSVV verslagen. Zij kwamen via goals van Gerwin Verlaan, Martin Verlaan, Perry Bunnik en Jasper Stolwijk op een 4-0 voorsprong. Pas in de slotfase deden de Leidse studenten wat terug door nog op 4-2 te komen.

Hoewel LSVV beter uit de startblokken kwam en in de beginfase kansen kreeg was het Siveo dat binnen 10 minuten de score opende. Door lastig doorgaan van spits Perry Bunnik kwam de rebound via Wesley Voorend bij Gerwin Verlaan die beheerst intikte: 1-0. Pas halverwege de eerste helft kwam Siveo nadrukkelijker in de wedstrijd en kwamen er meer mogelijkheden voor de geel-blauwen. Dat vertaalde zich nog voor de rust in de 2-0. Na een mooie aanval zag Martijn Verlaan van afstand heel knap de ruimte om beheerst in te schieten.

De 2e helft was rommeliger. LSVV probeerde druk te zetten, met vaak de lange bal. En Siveo liet zich daarin meeslepen. Net nadat LSVV ook mogelijkheden kreeg was het Perry Bunnik die in de 72e minuut na knap doorzetten van Gerwin Verlaan de afronding vond (3-0).  Enkele minuten later tekende  invaller Jasper Stolwijk voor de mooiste goal van de wedstrijd. Nadat hij zijn tegenstander met een knappe kapbeweging uitspeelde liet hij met een fraaie boogbal ook de goalie kansloos: 4-0. Slechts voor de statistieken kon LSVV in de slotfase nog de draaglijker 4-2 op het scorebord krijgen.