Scheidsrechter

Blaak, M.J.W.

Accommodatie

Onbekend

Onze vlaggendragers hebben genadeloos uitgehaald tegen naaste buur Kamerik. Dat gebeurde met name in het laatste kwart van de wedstrijd toen een 0-1 achterstand werd omgezet  in een 5-1 zege.

In de eerste helft was er nog sprake van een gelijkopgaande strijd met mogelijkheden aan beide kanten. Voor Siveo waren dat onder meer kansen via Gerwin Verlaan en Wesley Voorend die beiden stuitten op een prima reagerende goalie van Kamerik. Na een half uur sloeg echter juist Kamerik toe met de openingsgoal. Een vrije trap van Rick Veenstra verdween via het hoofd van een Zegveldse verdediger net onder de lat in de touwen. Met de 0-1 kwam ook de ruststand op het scorebord.

Ook na de pauze was er in eerste aanleg veel evenwicht. Siveo startte wel wat agressiever maar echte scoringskansen wist het in die fase nog niet te creëren. Totdat  coach Herman Verrips wat wisselingen aanbracht met sterk aanvallende intenties. Zo schoof Jasper de Kruijf in op het middenveld en hij was het ook die in de 70e minuut á la van Persie de gelijkmaker inkopte uit een voorzet van Martijn Verlaan (1-1). De ban was gebroken en binnen enkele minuten waren kopballen van Wesley Voorend (op aangeven van Gerwin Verlaan)  en opnieuw Jasper de Kruijf goed voor een 3-1 voorsprong. Siveo deelde nu echt de lakens uit en Stephan Voorend deed er met een fraai afstandsschot nog een schepje bovenop: 4-1. Ten slotte was het invaller Jasper Stolwijk die voor de forse afstraffer van 5-1 tekende. Daarmee bleef Siveo op de fiere tweede positie achter Nieuwkoop.

Opstelling Siveo: Erik Streng; Wiljo Fierens (Bastiaan Brak), Jasper de Kruijf, Stephan Voorend, Patrick de Jong; Erik Verlaan, Perry Voorend, Danny Groenendijk (Maico van Moorselaar); Gerwin Verlaan, Wesley Voorend (Jasper Stolwijk), Martijn Verlaan.