Siveo moet buigen voor Rohda: 3-4 - s.v. Siveo '60

Sponsors

Siveo moet buigen voor Rohda: 3-4

Siveo '60 1

3 - 4

Rohda '76 1

4'
... (intikker)
20'
46'
... (schot)
Erik Verlaan (schot)
51'
55'
... (intikker)
84'
... (schot)
87'

Competitie

4e klasse B

Datum

17 januari 2023 20:15

Scheidsrechter

A. Visser

Accommodatie

Sportpark Broekvelden
Broekveldselaan 2
2411NL
BODEGRAVEN
tel. 0172-614959

Siveo heeft bij de herstart van de competitie niet voor een verrassing kunnen zorgen. De geel-blauwen moesten tegen het hoger geklasseerde Rohda met 4-3 het onderspit delven. Een terechte nederlaag hoewel Siveo het laatste uur van het duel heel aardig op de been bleef.

Het inhaalduel Siveo-Rohda werd op het bijveld in Bodegraven afgewerkt omdat de lichtinstallatie op de Beemd hapert en Rohda op het hoofdveld niet over lichtinstallatie beschikt. Het kunstgrasveld van Rohda kwam echter maar net door de keuring heen en kende spiegelgladde onderdelen. Mogelijk was dat de reden dat Siveo uiterst voorzichtig startte. Het eerste kwart was het louter Rohda dat de klok sloeg en ook mogelijkheden creëerde. Binnen vijf minuten was het ook al raak toen de Siveodefensie slechts toekeek hoe Rohda kon binnen tikken: 0-1. Vanuit het niets bracht Gerwin Verlaan in de 20e minuut uit een scherpe counter uiterst fraai de stand weer in evenwicht: 1-1. Dat hielp Siveo  duidelijk over het dode punt en de rest van de eerste helft hiel het zeker gelijke tred.

Na de pauze was het echter binnen de minuut weer Rohda dat de leiding nam: 1-2. Maar Siveo liet zich niet ontmoedigen en kwam via Erik Verlaan uit een prachtige aanval weer op gelijke hoogte: 2-2. Ook dat was weer van korte duur want binnen het uur tikte Rohda knap de 2-3 binnen. De beslissing leek te vallen toen de blauw-witten in de 85e minuut eenvoudig voor 2-4 zorgden. Toch wist Siveo nog even de spanning terug te brengen toen de sterk opgekomen Niek van der Wagt in de reguliere tijd de 3-4 binnen kopte. De correct leidende referee Visser liet echter geen extra tijd toe waardoor Rohda de driepunter kon bijschrijven.

Opstelling Siveo: Erik Streng: Teun Vroege, Niek van der Wagt, Marnix Hoogendoorn, Gertjan Brak (Jasper Stolwijk); Erik Verlaan, Sven van der Plank, Rob Hoogeveen; Gerwin Verlaan (Lucas Vermeij), Sjoerd Blonk (Marc Hageman), Luuk Blonk.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!