Moedig Siveo komt tekort bij Poortugaal: 5-0 - s.v. Siveo '60

Sponsors

Moedig Siveo komt tekort bij Poortugaal: 5-0

sv Poortugaal

5 - 0

Siveo '60 1

... (afstandschot)
17'
... (penalty)
64'
... (kopbal)
76'
...
77'
... (intikker)
85'
... (schot)
92'

Competitie

Mannen KNVB beker Amateurs 1e ronde Groep 1 Groep 1

Datum

22 oktober 2022 14:30

Scheidsrechter

O. Duivestein

Accommodatie

Sportpark Polder Albrandswaard
Albrandswaardseweg 84 B
3172XC
POORTUGAAL
tel. 010-5017798

Een kranig spelend Siveo heeft het niet kunnen  bolwerken in het bekerduel bij 4e divisionist Poortugaal. Ruim een uur hield het de spanning in de wedstrijd en rook het soms zelfs via de counter aan een remise. Daarna ging het echter door de knieën en kwam er alsnog een forse 5-0 op het scorebord.

Op voorhand was het niveauverschil tussen beide teams uiteraard al groot. En dat werd bovendien zaterdag nog eens versterkt door het ontbreken van een groot aantal geel-blauwe sterkhouders, deels door langdurige blessures en deels door kleine kwetsuren. Coach Jos Verweij wilde uiteraard geen risico nemen gelet op het volle competitieprogramma.

Het betekende ook dat de Zegvelders behoudend opereerden en dat leek in de aanvangsfase succesvol. Maar in de 17e minuut was het toch raak toen een middenvelder te makkelijk kon doorkomen en goalie Nick Rekers kansloos werd gelaten (1-0). Siveo liet zich echter niet ontmoedigen en kwam een paar keer gevaarlijk voor het doel van de gastheren. Toch moest  Nick Rekers nog een formidabele redding verrichten om de ruststand op 1-0 te houden.

Ook na de pauze hielden de geel-blauwen nog lange tijd redelijk evenwicht. Totdat in de 64e minuut de uitstekende referee Poortugaal een terechte penalty toekende, die overtuigend werd verzilverd (2-0).Het betekende de beslissing. Een moedig strijdend Siveo moest in de slotfase zelfs nog een drietal treffers incasseren (5-0).

Opstelling Siveo:

Nink Rekers; Marc Hageman (Niek van der Wagt);, Vincent Blok, Marnix Hoogendoorn, Gertjan Brak; Max Langerak (Sjoerd Blonk), Sven Van der Plank, Luuk Bregman; Erik Verlaan, Jasper de Kruijf (Rick Wilbrink), Luuk Blonk.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!