Gehavend Siveo kan het in Stolwijk niet bolwerken: 2-0 - s.v. Siveo '60

Sponsors

Gehavend Siveo kan het in Stolwijk niet bolwerken: 2-0

Stolwijk 1

2 - 0

Siveo '60 1

...
39'
... (schot)
40'
... (intikker)
85'

Competitie

4e klasse B

Datum

26 november 2022 14:30

Scheidsrechter

B. van der Laan

Accommodatie

Sportpark Stolwijk
Sportlaan 38
2821XC
STOLWIJK
tel. 0182-341520

Het zit Siveo dit seizoen bepaald niet mee. Al weken tellen de geel-blauwen een half elftal geblesseerden. Zo ook zaterdag toen voor de thee bovendien nog de twee spitsen Gerwin Verlaan en Luuk Blonk met blessures naar de kant moesten. Dat bleek teveel voor de equipe van de nieuwbakken coach Jos Verweij. Het laaggeklasseerde Stolwijk pakte daardoor een verdiende 2-0 zege.

Alleen in de eerste fase lag het initiatief nog goeddeels bij de Zegvelders. En zij waren ook dichtbij de openingsgoal. Een kopbal van Mark Heemskerk werd door de Stolwijkse goalie uit de kruising geranseld. Vervolgens tikte Gerwin Verlaan wel doeltreffend binnen maar nam de referee het vlagsignaal voor buitenspel ter harte. Na het uitvallen van Gerwin Verlaan kwam het initiatief gaandeweg meer te liggen bij de Stolwijkers. Zij kregen ook mogelijkheden maar goalie Nick Rekers wist een paar keer met spectaculaire reddingen onheil te voorkomen. Zo ook kort voor de thee, maar in de rebound was het uiteindelijk alsnog raak: 1-0.

Na de pauze eerst nog een moedig strijdend Siveo. Na het uitvallen van zowel Luuk Blonk als Lucas Vermeij bleek het echter heel moeilijk om wat gevaarlijks af te dwingen. Het was dan ook niet onverwacht dat er in de slotfase juist nog een goal aan Stolwijkse zijde viel: 2-0.

Met de nederlaag komt Siveo duidelijk aan de verkeerde kant van de ranglijst terecht.

Opstelling Siveo:

Nick Rekers, Mark Heemskerk, Niek van der Wagt, Marnix Hoogendoorn, Bart Lagerweij; Lucas Vermeij (Marc Hagman), Sven van der Plank, Rick Wilbrink; Gerwin Verlaan (Sjoerd Blonk), Erik Verlaan, Luuk Blonk (Gertjan Brak).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!