Strijdbaar Siveo krijgt wel kansen, maar scoort niet: 0-0 - s.v. Siveo '60

Sponsors

Strijdbaar Siveo krijgt wel kansen, maar scoort niet: 0-0

Siveo '60 1

0 - 0

VEP 1

Competitie

4e klasse B

Datum

3 december 2022 13:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark De Beemd
Milandweg 31
3474KK
ZEGVELD
tel. 0348-691715

Een heel strijdbaar Siveo heeft in de derby tegen VEP wel legio kansen gecreëerd maar goals bleven uit. Met name in de eerste helft waren de geel-blauwen duidelijk de bovenliggende partij. De op een fraaie 3e plek bivakkerende Woerdenaren werden in die fase overlopen. Na de pauze was Siveo uitgeraasd en moest het zelfs nog aan de bak om de draw vast te houden.

Een nog steeds door talrijke blessures gemankeerd Siveo nam op de Beemd vanaf het eerste fluitsignaal duidelijk het initiatief. De Zegvelders lieten merken afstand te willen nemen van de moeilijke positie op de ranglijst. Er volgde direct een ware belegering op het Woerdense doel. Binnen een kwartier verscheen Siveo al een viertal keren alleen voor de VEP-goalie. Het was vooral middenvelder Sven van der Plank die zijn voorwaartsen een paar keer in comfortabele positie bracht. Maar zowel de energieke aanvoerder Sjoerd Blonk als de ongrijpbare Lucas Vermeij strandde op de uitblinkende VEP-doelman. Ook een afstandsschot van Sven van der Plank uit een prachtig uitgespeelde aanval grabbelde de goalie uit de hoek. Het leidde tot de dubbelblanke ruststand omdat VEP voor de thee nauwelijks gevaarlijk kon worden.

Na de pauze een heel ander beeld, VEP kwam herboren uit de kleedkamer. Het zat veel korter op de bal en wist zelfs het initiatief te nemen. Tot veel kansen kwamen de zwart-witten echter niet, mede omdat de Zegveldse verdediging degelijk gepositioneerd stond. Met de puntendeling blijft Siveo wel in de gevarenzone verkeren.

Opstelling Siveo: Nick Rekers; Marc Hageman, Niek van der Wagt, Marnix Hoogendoorn, Bart Lagerweij; Rick Wilbrink (Rob Hoogeveen), Sven van der Plank, Gertjan Brak; Lucas Vermeij (Jasper Stolwijk), Sjoerd Blonk, Erik Verlaan.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!