Siveo wint opnieuw van Linschoten: 3-2 - s.v. Siveo '60

Sponsors

Siveo wint opnieuw van Linschoten: 3-2

Siveo '60 1

3 - 2

Linschoten 1

1'
Gerwin Verlaan (penalty)
17'
23'
34'
... (schot)
57'
...
64'
... (schot)
70'
...

Competitie

4e klasse B

Datum

20 mei 2023 14:30

Scheidsrechter

F.A. Pille

Accommodatie

Sportpark De Beemd
Milandweg 31
3474KK
ZEGVELD
tel. 0348-691715

Met de nodige moeite heeft Siveo opnieuw Linschoten kunnen verslaan. Na een flitsende start en een snelle 3-0 voorsprong kwamen de wit-roden nog knap terug. Maar Siveo bleef moeizaam overeind en daardoor verzekerden de geel-blauwen zich ook voor volgend seizoen van een plek in de 4e klasse.

Siveo kwam dus furieus uit de startblokken en had daarmee ook heel snel succes. Binnen de minuut kwam Gerwin Verlaan in vrije positie en benutte hij dat knap: 1-0. Siveo stoomde door en even later tikte Gerwin Verlaan net naast. Toch was het de voorbode voor meer want in de 17e minuut schoot Gerwin Verlaan een penalty feilloos binnen: 2-0. Nog binnen het eerste kwart kopte Jasper de Kruijf Siveo zelfs naar 3-0. Linschoten deed vervolgens voor de thee wat terug waardoor de 2e helft bepaald geen farce werd (3-1).

Hoewel na de pauze de eerste kans nog voor Siveo was nam gaandeweg Linschoten duidelijk het initiatief. Halverwege de 2e helft resulteerde dat in de aansluitingstreffer (3-2). Voor de gasten het sein om er nog een schepje bovenop te doen. Siveo werd terug gedrukt en moest het zelf in deze fase vooral hebben van de steeds weer onvermoeibaar opkomende Gertjan Brak. Uit een van zijn acties kwam de bal bij de invallende Luuk Blonk die rakelings naast tikte. In een uiterst spannende slotfase bleef Siveo uiteindelijk overeind.

Opstelling Siveo: Nick Rekers; Teun Vroege (Vincent Blok), Niek van der Wagt, Marnix Hoogendoorn, Marc Hageman, Rob Hoogeveen, Luuk Bregman, Gertjan Brak, Gerwin Verlaan, Erik Verlaan (Rick Wilbrink), Jasper de Kruijf.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!