Matig Siveo buigt ook voor Rohda - s.v. Siveo '60

Sponsors

Matig Siveo buigt ook voor Rohda

Rohda '76 1

2 - 0

Siveo '60 1

... (schot)
19'
... (intikker)
91'

Competitie

4e klasse B

Datum

15 april 2023 14:30

Scheidsrechter

A.P.M. Heemskerk

Accommodatie

Sportpark De Beemd
Milandweg 31
3474KK
ZEGVELD
tel. 0348-691715

Siveo is in een lastige fase terecht gekomen. Na een prachtige serie net na de winter lijken de geel-blauwen het spoor bijster. Tegen Rohda startten ze zonder inspiratie en mochten ze niet mopperen dat ze bij de rust nog maar op een 1-0 achterstand stonden. Na de thee was er duidelijk meer energie maar zat het soms ook wat tegen. De gelijkmaker bleef uit en in de extra tijd kwam er zelfs nog 2-0 op het scorebord.

Siveo was vanaf het startsignaal maar even bij de les. Het was al snel Rohda dat het initiatief pakte en een paar keer heel gevaarlijk voor het Siveodoel wist te komen. De invallende goalie Nick Rekers - hij verving de zieke Eric Streng - trad echter heel resoluut op en dat was duidelijk nodig. Hij was echter kansloos toen Siveo zomaar een blauwwitte aanvaller vrij voor de goal zette en makkelijk kon afronden (1-0). Siveo stelde daar maar één fraaie combinatie tegenover toen de uitgebroken Lucas Vermeij scherp plaatste op Gerwin Verlaan, maar diens inzet ging over.

Na de pauze een duidelijk gretiger Siveo. Het was echter alleen Lucas Vermeij die - veelal vanuit zijn eigen acties - enkele keren dichtbij de gelijkmaker was. Regelmatig vond hij de Bodegraafse goalie op zijn weg of zocht hij het net buiten de palen. De gelijkmaker bleef achterwege en in de slotminuten werd zelfs nog de 2-0 op het scorebord gebracht.

Dus moet Siveo nog aan de bak om buiten de degradatieperikelen te blijven.

Opstelling Siveo:

Nick Rekers; Teun Vroege, Vincent Blok, Jasper de Kruijf, Gert-Jan Brak; Rob Hoogeveen (Rick Wilbrink), Sven van der Plank, Luuk Bregman; Gerwin Verlaan, Eric Verlaan (Marnix Hoogendoorn), Lucas Vermeij.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!