Milandweg 31
3474KK
ZEGVELD
tel. 0348-691715

Siveo is tegen SCH tegen een eerste nederlaag aangelopen, maar de 0-1 was wel met een kanttekening. De Zegvelders waren namelijk de halve wedstrijd in ondertal door een hoogst ongelukkige 2e gele kaart voor Niek van der Wagt. Bovendien zagen de geel-blauwen hun aanvoerder Ricardo Wursten vroegtijdig afhaken met een ogenschijnlijk pittige knieblessure.

Beide teams startten met open vizier en kregen in de openingsfase ook meteen mogelijkheden. De eerste scoringskans was voor de Zegvelders maar de Harmelenaren timmerden vooral aan de weg met een paar gevaarlijke corners. Daaruit scoorden zij ook de openingsgoal toen enkele Siveoverdedigers aarzelden met ingrijpen: 0-1. Gaandeweg kreeg Siveo daarna een licht overwicht, maar het wist zich geen grote kansen te scheppen.

Enthousiast pakte Siveo na de thee direct het initiatief. Maar binnen de minuut volgde een grote domper. Niek van der Wagt probeerde een Harmelense counter reglementair te verhinderen maar de referee zag daar zomaar een 2e gele, dus rode, kaart in. Het leek voor de geel-blauwen de knock-out maar het 10-tal herpakte zich met veel inzet zodanig dat het initiatief in de 2e helft toch goeddeels bij Siveo lag. Bij enkele corners was het dichtbij de gelijkmaker, maar verder kwam het moeizaam tot scoringsmogelijkheden, waardoor een counterend SCH de driepunter pakte.