Milandweg 31
3474KK
ZEGVELD
tel. 0348-691715

Het is Siveo niet gelukt om tegen laagvlieger Cabauw het verschil te maken. Hoewel het grote periodes veruit superieur was bleef de stand hangen op 0-0. Zelfs een strafschop was niet aan de geel-blauwen besteed. Een teleurstellend begin van de derde en laatste periode.

De start van Siveo was aftastend. Het wilde zichtbaar voorkomen om in de defensieve val van het graag counterende Cabauw te tuinen. Pas halverwege de eerste helft brak Siveo echt los en wist het in een mum van tijd ook kansen te creëren. Zo werd een schot van Lucas Vermeij knap gekeerd door de Cabauwse goalie en werd even later een uitgespeelde goal van Gerwin Verlaan geannuleerd wegens vermeend buitenspel. De openingsgoal leek toch geforceerd te worden toen Lucas Vermeij binnen het strafschopgebied werd gevloerd. De gevloerde speler schoot de penalty echter met te weinig overtuiging in waardoor opnieuw de goalie kon keren.

Ook na de pauze een gedreven drukkend Siveo, met aanvankelijk ook kansen. Zo tikte Lucas Vermeij uit een perfect opgezette aanval net naast en was ook Marnix Hoogendoorn er met een kopbal heel dichtbij. In de loop van de 2e helft bleef Siveo wel meer aanvallend, maar moest het ook steeds meer uitkijken voor de counter. Cabauw bleek uiterst tevreden met een remise en traineerde steeds meer. Het gevolg was een bloedeloze remise.

Opstelling Siveo: Erik Streng; Teun Vroege (Niek van der Wagt), Marc Hageman, Marnix Hoogendoorn, Gert-Jan Brak; Jasper de Kruijf (Rob Hoogeveen), Sven van der Plank, Luuk Bregman; Gerwin Verlaan, Erik Verlaan, Lucas Vermeij.